Super League: Επιστροφή στις προπονήσεις για τον Ατρόμητο

Οι ποδοσφαιριστές του Ατρόμητου πανηγυρίζουν το γκολ κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

i

Ατρόμητος/© Intime

Super League: Επιστροφή στις προπονήσεις για τον Ατρόμητο

Ελένη Ανδρικοπούλου 20:00 - 23.11.2022 / Ανανεώθηκε: 10:43 - 24.11.2022

Επέστρεψαν στις προπονήσει οι ποδοσφαιριστές του Ατρόμητου μετά την άδεια. Μοναδικό πρόβλημα για τους Περιστεριώτες ο Ντάνι Σουάρεθ.

Επέστρεψαν σήμερα (23/11) στις προπονήσεις οι ποδοσφαιριστές του Ατρόμητου μετά την άδεια που τους είχε δοθεί λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος της Super League. Ο Ντάνι Σουάρεθ είναι το μοναδικό πρόβλημα για τον Κρις Κόουλμαν, καθώς ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στο γόνατο και έμεινε εκτός προπόνησης. Απών είναι φυσικά και ο Ουαζντί Κεσχρίντα που συμμετείχε με την Εθνική ομάδα της Τυνησίας στο Μουντιάλ του Κατάρ. Αγωνίστηκε στο ματς κόντρα στη Δανία. 

Το Δελτίο Τύπου του Ατρόμητου:

Ολοκληρώθηκε η άδεια των παικτών της ομάδας μας που είχε δοθεί λόγω της διακοπής των πρωταθλημάτων που προέκυψε από την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ. Στο σημερινό πρόγραμμα δεν έλαβε μέρος ο Ντάνι Σουάρεθ, που εξακολουθεί να έχει ενοχλήσεις στο γόνατο, με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας να προπονούνται κανονικά, εκτός φυσικά του Ουαζντί Κεσχρίντα, που είναι στο Κατάρ με την εθνική Τυνησίας. Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν αύριο με το πρωινό πρόγραμμα.