Αγώνας που μοιάζει με «τελικό» στον Βόλο

ΝΠΣ Βόλος

i

Βόλος - Ατρόμητος / © Intime

Αγώνας που μοιάζει με «τελικό» στον Βόλο

Sportal newsroom • Γιώργος Γκόγκος • 09:33 - 24.02.2023 / Ανανεώθηκε: 09:37 - 24.02.2023

Με τον Βόλο να υποδέχεται την Λαμία στο Πανθεσσαλικό (20:00, Cosmote Sport2), ανοίγει η αυλαία της 24ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Σε μία αναμέτρηση με ιδιαίτερο βαθμολογικό ενδιαφέρον, Βόλος και Λαμία θα ψάξουν το τρίποντο της νίκης για διαφορετικούς λόγους. Οι Θεσσαλοί με νίκη εξασφαλίζουν και μαθηματικά την παρουσία τους στα πλέι οφ, ενώ από την άλλη η ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου δίνει τον δικό της «τελικό» ως ουραγός της βαθμολογίας.

Ο Βόλος προέρχεται από την εκτός έδρας ήττα από τον Παναθηναϊκό με 2-0, ενώ βρίσκεται στην πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 35 βαθμούς. Η ομάδα του Κώστα Μπράτσου έχει πραγματοποιήσει εξαιρετική σεζόν και βρίσκεται με το 1,5 πόδι στα πλέι οφ της Stoiximan Super League, για πρώτη φορά στην ιστορία της.

 Ο Έλληνας προπονητής δεν ανακοίνωσε αποστολή για το αποψινό ματς, ωστόσο δεν μπορεί να υπολογίζει στον τραυματία Μπαριέντος και τον τιμωρημένο Σι, ο οποίος αντίκρισε την κόκκινη κάρτα στο περασμένο ματς της Λεωφόρου. 

Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις, ο Γιώργος Κούτσιας ο οποίος είναι το πρόσωπο των τελευταίων ωρών λόγω της μεταγραφής του στους Σικάγο Φάιρ, θα είναι διαθέσιμος στην αποψινή αναμέτρηση πραγματοποιώντας ίσως και το τελευταίο του παιχνίδι με την φανέλα του Βόλου.

Η Λαμία η οποία γνώρισε την εντός έδρας ήττα από τον Ολυμπιακό (0-3), βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας έχοντας μόλις 12 βαθμούς. Η ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου στα τελευταία 4 ματς μετράει ισάριθμες ήττες, ενώ ταξιδεύει στον Βόλο με στόχο τη νίκη που θα της δώσει μία βαθμολογική «ανάσα». Οι φιλοξενούμενοι θα παραταχθούν στον αγωνιστικό χώρο με αρκετές απουσίες, έχοντας εκτός αποστολής τους Ντε Βινσέντι, Ρόμανιτς, Πάβλοβετς, Τόσιτς, Αντέτζο, Μπεχαράνο και Σαράνοφ.

Στις μεταξύ τους αναμετρήσεις, οι Θεσσαλοί έχουν το πάνω χέρι με την Λαμία να μετρά μόλις μία νίκη στα 10 τελευταία ματς σε όλες τις διοργανώσεις. Στον πρώτο γύρο, οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες (2-2) σε ένα εντυπωσιακό ματς.

Διαιτητής: Αγγελάκης

Βοηθοί: Καραλής, Κορώνας

Τέταρτος: Ματσούκας

VAR: Διαμαντόπουλος, Τριανταφύλλου

Αναλυτικά το πρόγραμμα της αγωνιστικής:

Παρασκευή (24/2)

Βόλος-Λαμία 20:00

Σάββατο (25/2)

ΑΕΚ-Αστέρας Τρίπολης 17:30

ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ 19:00

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 20:30

Κυριακή (26/2)

Ιωνικός-ΟΦΗ 16:00

Λεβαδειακός-Παναιτωλικός 16:00

Άρης-Ατρόμητος 19:30