«Τελικός» στη Λαμία - Για την επιβίωσή του ο Ιωνικός στο Ηράκλειο

Λεβαδειακός - Λαμία

i

© Intime

«Τελικός» στη Λαμία - Για την επιβίωσή του ο Ιωνικός στο Ηράκλειο

Μία στροφή πριν το φινάλε της σεζόν, οι ομάδες των play outs θα παλέψουν για την επιβίωσή τους, με την αναμέτρηση της Λαμίας κόντρα στον ουραγό Λεβαδειακό να είναι αυτή που ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής.

Για την προτελευταία αγωνιστική των play outs της Super League η αγωνία έχει χτυπήσει «κόκκινο». Μία στροφή πριν το φινάλε, οι ομάδες θα δώσουν τους δικούς τους «τελικούς», με την αναμέτρηση της Λαμίας με τον Λεβαδειακό να είναι αυτή που ξεχωρίζει από το πρόγραμμα. 

Η Λαμία θα υποδεχτεί τον Λεβαδειακό (6/5, 20:00) σε έναν «τελικό» και για τις δύο ομάδες. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από τη «λευκή» ισοπαλία στην Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα, ενώ οι «Βοιωτοί» έμειναν στο 2-2 στο Αγρίνιο απέναντι στο Παναιτωλικό σε ένα ματς θρίλερ. Η ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου βρίσκεται στην έκτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 27 πόντους και στο +2 από τη ζώνη του υποβιβασμού, ενώ ο ουραγός Λεβαδειακός θα ταξιδέψει στην Φθιώτιδα με 24 βαθμούς και σε περίπτωση αρνητικού αποτελέσματος θα «κλειδώσει» τον υποβιβασμό.

Στο άλλο κρίσιμο ματς της αγωνιστικής, ο Ιωνικός θα ταξιδέψει στο Ηράκλειο για να αντιμετωπίσει τον ΟΦΗ (6/5, 20:00) σε ένα ματς... θανάτου για τους φιλοξενούμενους. Οι «Κρητικοί» προέρχονται από το διπλό στο Περιστέρι με 2-3 κόντρα στον Ατρόμητο, ενώ οι «Νικαιώτες» την τελευταία αγωνιστική γνώρισαν την ήττα εντός έδρας από τον ΠΑΣ Γιάννινα (0-1). Η ομάδα του Βάλντας Νταμπράουσκας έχει εξασφαλίσει την παραμονή όντας στην πρώτη θέση του μίνι πρωταθλήματος με 37 πόντους, ενώ οι φιλοξενούμενοι χρειάζονται μόνο θετικό αποτέλεσμα για να κρατήσουν τις ελπίδες τους, καθώς βρίσκονται στην προτελευταία θέση με 25 βαθμούς.

Στο Περιστέρι, ο Ατρόμητος θα υποδεχτεί τον Παναιτωλικό (6/5, 20:00) σε ένα ματς που οι φιλοξενούμενοι θέλουν τη νίκη για να «κλειδώσουν» την παραμονή στην κατηγορία. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Κρις Κόλμαν ηττήθηκε από τον ΟΦΗ (2-3), ενώ η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου έμεινε ισόπαλη με τον Λεβαδειακό (2-2). Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στο -3 από τον πρωτοπόρο ΟΦΗ, ενώ η ομάδα του Αγρινίου έχει 30 πόντους, όντας στο +5 από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Στο τελευταίο ματς της αγωνιστικής, ο ΠΑΣ Γιάννινα θα υποδεχτεί στους «Ζωσιμάδες» τον Αστέρα Τρίπολης (6/5, 20:00). Ο «Άγιαξ της Ηπείρου» θέλει να δώσει συνέχεια στις νίκες μετά το διπλό στη Νίκαια (0-1), ενώ η ομάδα της Αρκαδίας ψάχνει το νικηφόρο αποτέλεσμα με σκοπό να σπάσει το αρνητικό σερί που έχει χτιστεί στα τελευταία τέσσερα ματς. Οι δύο ομάδες είναι ισόβαθμες με 30 πόντους.