Η πιθανότερη ημερομηνία διεξαγωγής της 9ης αγωνιστικής των play offs της Super League

Παλάσιος - Εμβιλά

i

© Intime

Η πιθανότερη ημερομηνία διεξαγωγής της 9ης αγωνιστικής των play offs της Super League

Sportal newsroom 15:09 - 06.05.2023 / Ανανεώθηκε: 15:09 - 06.05.2023

Τα νέα δεδομένα μετά τα θετικά κρούσματα στον Παναθηναϊκό, το ενδεχόμενο αναβολής και η ημερομηνία που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες για διεξαγωγή της 9ης αγωνιστικής των play offs της Super League

Τα νέα δεδομένα στα play offs της Super League, έχουν δημιουργήσει μπελάδες στην διοργάνωση σε ότι αφορά το πρόγραμμα των δύο τελευταιών αγωνιστικών. Πλέον καλείται να βρεθεί μία λύση καθώς τα περιθώρια στενεύουν, με δεδομένο ότι υπάρχουν οι βουλευτικές εκλογές κι ένας τελικός κυπέλλου που ακόμη είναι στον... αέρα. Ένα από τα ενδεχόμενα που έχουν πέσει στο τραπέζι είναι η αγωνιστική να μεταφερθεί την Δευτέρα ή το αργότερο Τρίτη και μένει να δούμε ποια θα είναι η οριστική απόφαση.

Να θυμίσουμε, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός απέστειλε το πρωί του Σαββάτου (06/05) αίτημα στη Λίγκα ενημερώνοντας για την κατάσταση που επικρατεί και με τα κρούσματα. Με τη σειρά της η Stoiximan Super League ανακοίνωσε τη διεξαγωγή διοικητικού συμβουλίου μέσω τηλεδιάσκεψης την Κυριακή (07/05) με θέμα την αναβολή των αγώνων, μετά από αίτημα της πράσινης ΠΑΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε η Super League: «Ανακοινώνεται ότι αύριο Κυριακή, 7 Μαΐου 2023, στις 12:00 το μεσημέρι, θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League, μέσω τηλεδιάσκεψης. Τα θέματα ημερήσιας διάταξης έχουν ως ακολούθως: 1/ Αναβολή αγώνων ή/και αγωνιστικών ημερών και τυχόν επανορισμός αυτών, αναφορικά με την 9η και 10η αγωνιστική των Stoiximan Super League Playoffs τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, σε συνέχεια του από 5/5/2023 έγγραφου αιτήματος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. 2/ Διάφορα».

Πλέον το ερώτημα που δημιουργείται είναι το πότε θα διεξαχθούν οι αναμετρήσεις αν τελικά υπάρξει αναβολή τους, καθώς επίσης πρέπει να ξεκαθαρίσει τι θα γίνει με τις ομάδες οι οποίες πρέπει να ταξιδέψουν γιατί παίζουν εκτός έδρας, όπως για παράδειγμα η ΑΕΚ στη Θεσσαλονίκη