Η απάντηση της ΕΠΟ στο Γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων: «Δεν υπάρχει διαφθορά στο ελληνικό ποδόσφαιρο»

Τα γραφεία της ΕΠΟ.

i

©intime

Η απάντηση της ΕΠΟ στο Γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων: «Δεν υπάρχει διαφθορά στο ελληνικό ποδόσφαιρο»

Ιάσονας Τσίλης 20:29 - 08.12.2023 / Ανανεώθηκε: 20:36 - 08.12.2023

Το Γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων AFP έκανε ένα αφιέρωμα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, μιλώντας για διαφθορά και ζητώντας και τη θέση της ΕΠΟ στο εν λόγω ζήτημα.

Το AFP ασχολήθηκε με τα δεδομένα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ιδιαίτερα μετά την αποχή των διαιτητών για αυτή την αγωνιστική, μίλησε για τα όσα συμβαίνουν παρασκηνιακά και ζήτησε μάλιστα και τη θέση της ΕΠΟ.

Το Γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων, αναφέρθηκε στις πρόσφατες δηλώσεις του Γιάννη Αλαφούζου, ο οποίος είχε δηλώσει: «Πολλές ομάδες παλεύουν να επηρεάσουν το ελληνικό ποδόσφαιρο» και «αν δεν αλλάξουμε το σύστημα με το οποίο εκλέγεται το διοικητικό όργανο της Ομοσπονδίας, θα είμαστε ευάλωτοι σε πιέσεις, σε διαφθορά, σε απειλές».

Έπειτα, θύμισε τα όσα δήλωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός μετά την ισοπαλία στο Βόλο, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Θεωρώντας τον εαυτό του αδικημένο για άλλη μια φορά από τη διαιτησία της Κυριακής κατά τον αγώνα στο γήπεδο του Βόλου, ο πιο επιτυχημένος σύλλογος της χώρας κατήγγειλε "μια εγκληματική οργάνωση" που θεωρεί ότι διευθύνει το ελληνικό ποδόσφαιρο».

Η ΕΠΟ, απάντησε για όσα γράφτηκαν, βγάζοντας σχετική ανακοίνωση.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ

«Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας εξελέγη με το 91% των ψήφων. Το ίδιο ισχύει και για τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής. Είναι αδιανόητo ως ιδέα ή ως άποψη αυτό που λέγεται για πλειοψηφική ''μαφία''.

Τα μέτρα που πρότεινε η ΕΠΟ για την προστασία των διαιτητών
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

14:54 - 08.12.2023

Τα μέτρα που πρότεινε η ΕΠΟ για την προστασία των διαιτητών

Μέσω ανακοίνωσης η ΕΠΟ έκανε γνωστό ότι ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Τάκης Μπαλτάκος θα προτείνει τη Δευτέρα (11/12) στην Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου επτά μέτρα για την προστασία των διαιτητών.

Δεν γνωρίζουμε καμία διαφθορά και δεν υπάρχει διαφθορά, με εξαίρεση ορισμένους αγώνες της δεύτερης κατηγορίας, ένα φαινόμενο που έχει εξαφανιστεί εντελώς αυτή τη σεζόν».