Άρχισαν και τα τετ α τετ στο Ρέντη

Άρχισαν και τα τετ α τετ στο Ρέντη

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ έχει ξεκινήσει να μιλάει και με τον κάθε ποδοσφαιριστή ξεχωριστά…

Σίγουρα ο Κάρλος Καρβαλιάλ έχει τη δική του άποψη για όλους τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Άλλωστε όλες αυτές τις ημέρες δεν έχει σηκώσει κεφάλι, αφού έχει τσεκάρει όλους τους παίκτες που υπάρχουν στο ρόστερ και από την άλλη έχει δει βίντεο με αγώνες των «ερυθρόλευκων» σε Ελλάδα και Ευρώπη. Αυτό, για να έχει μία πλήρη άποψη ο ίδιος και όταν θα χρειαστεί να κάνει τις δικές του εισηγήσεις στον Πέδρο Άλβες, τον νέο αθλητικό διευθυντή της ομάδας του Πειραιά.

Από εκεί και πέρα έχει ξεκινήσει και η δουλειά του Πορτογάλου τεχνικού στο Ρέντη μαζί με τους ποδοσφαιριστές του. Αυτές τις πρώτες ημέρες έχει θελήσει να... τσιτώσει τους παίκτες του μιλώντας τους συνέχεια. Δεν είναι όμως μόνο οι ομιλίες που κάνει στο πλαίσιο των προπονήσεων, έχει ξεκινήσει να κάνει και τα... απαραίτητα τετ α τετ με τους παίκτες του στο Ρέντη.

Έχει μιλήσει με αρκετούς παίκτες, προκειμένου να ακούσει την άποψή τους και να πει και ο ίδιος από την πλευρά του τι περιμένει από τον καθένα. Είναι ένας κύκλος συζητήσεων που θα κλείσει όταν θα έχει επικοινωνήσει με όλους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας. Μαζί με τους συνεργάτες του ο Κάρλος Καρβαλιάλ αυτές τις ημέρες έχει φτιάξει το πλάνο του για τον κάθε παίκτη ξεχωριστά και πλέον όσο θα περνά ο καιρός θα το αναλύει και στον καθένα.

Τονίζει τη δυσκολία, αλλά και την πίστη του

Παράλληλα, ο Κάρλος Καρβαλιάλ δεν έχει σταματήσει να λέει στο Ρέντη πόσο δύσκολο είναι το εγχείρημα που έχει αναλάβει ο ίδιος και οι συνεργάτες του. Να πάρουν δηλαδή την τεχνική ηγεσία μίας ομάδας με μεγάλη πίεση και απαιτήσεις όπως είναι ο Ολυμπιακός και να φέρει αμέσως τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Γνωρίζει καλά και ο ίδιος πως δεν είναι εύκολο να αλλάξει τόσο γρήγορα ένα κακό κλίμα που έχει διαμορφωθεί το τελευταίο διάστημα στον Ολυμπιακό τόσο από τα αποτελέσματα, όσο όμως και από τις εμφανίσεις της ομάδας. Από την άλλη, όμως, αυτό το οποίο τονίζει διαρκώς είναι και η πίστη που έχει για την ομάδα. Θεωρεί πως το ρόστερ είναι καλό στον Ολυμπιακό και αυτό που χρειάζεται είναι κάποιες προσθήκες τον Ιανουάριο προκειμένου να γίνει ακόμη πιο δυνατό και πλήρες. Γι’ αυτό και εκφράζει και την αισιοδοξία του πως θα καταφέρει να γυρίσει το κλίμα και να έρθουν και τα αποτελέσματα, άρα και τα χαμόγελα στους «ερυθρόλευκους».