Τρέχει για τις μεταγραφές ο Πέδρο Άλβες

Πέδρο Άλβες

i

©Intime

Τρέχει για τις μεταγραφές ο Πέδρο Άλβες

Διονύσης Βερβελές 19:50 - 07.12.2023 / Ανανεώθηκε: 19:51 - 07.12.2023

Η μεταγραφική ενίσχυση του Ολυμπιακού είναι δεδομένη και ο νέος αθλητικός διευθυντής ασχολείται ήδη με αυτό το κομμάτι…

Ο Ολυμπιακός έχει μπει σε ένα κλίμα αλλαγών, από τη στιγμή που αποφάσισε να προχωρήσει στην πρόσληψη νέου προπονητή, του Κάρλος Καρβαλιάλ αντί του Ντιέγκο Μαρτίνεθ και του Πέδρο Άλβες στη θέση του αθλητικού διευθυντή, αφού ο Αντόνιο Κορδόν ανέλαβε έναν άλλον ρόλο πιο σύνθετο.

Το γεγονός πως οι «ερυθρόλευκοι» πρόκειται να ενισχυθούν μεταγραφικά ενόψει Ιανουαρίου είναι δεδομένο, αλλά και γνωστό. Το είπαν άλλωστε αυτό στις δηλώσεις τους, τόσο ο Πέδρο Άλβες, όσο και ο Κάρλος Καρβαλιάλ. Μάλιστα ακούστηκε η ατάκα από τον Πορτογάλο τεχνικό «το μόνο που μπορώ να πω σίγουρα είναι ότι οι αλλαγές πρέπει να γίνουν χθες, όχι σήμερα», ο οποίος μιλούσε τόσο για τις αγωνιστικές αλλαγές όσο, όμως, και στο θέμα προσώπων στο ρόστερ.

Οι επαφές του Πορτογάλου…

Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστό πως ο Πέδρο Άλβες αναλαμβάνει χρέη αθλητικού διευθυντή στον Ολυμπιακό «έπεσαν» και τα πρώτα τηλέφωνα από τους διάφορους μάνατζερ ποδοσφαιριστών. Οι «ερυθρόλευκοι» είναι ένας σύλλογος που πάντα ενδιαφέρουν και όπως είναι λογικό όλοι παρακολουθούν τις εξελίξεις στον σύλλογο.

Φυσικά από τη στιγμή που μπήκε και πάλι το πορτογαλικό μοντέλο στον Ολυμπιακό, οι επαφές του Πέδρο Άλβες έχουν γίνει και με αρκετούς συμπατριώτες του. Η Πορτογαλία, άλλωστε, αποτελεί μία από τις μεγάλες αγορές της Ευρώπης για ποδοσφαιριστές και διάφορους μάνατζερ, οπότε είναι λογικό και οι «ερυθρόλευκοι» να έχουν στραμμένο το βλέμμα τους εκεί. Και να επιστρέφουν σε αυτή…

Έχουμε τονίσει πως ο Ολυμπιακός πάει για μία τετράδα μεταγραφών. Δύο κεντρικούς αμυντικούς, έναν χαφ και έναν επιθετικό και από εκεί και πέρα ό,τι προκύψει στην πορεία και από τις ανάγκες που θα έχει η ομάδα, αλλά φυσικά και από τα συμπεράσματα που θα βγάλει ο Κάρλος Καρβαλιάλ. Δεν θα πρέπει να αποκλειστεί για παράδειγμα, εξέλιξη στους στόπερ.

Πάντως ο Πέδρο Άλβες έχει ήδη κάποιες προτάσεις, το δουλεύει καιρό και θέλει και αυτός να μπει δυναμικά. Γι’ αυτό το λόγο άλλωστε, είναι σε ανοιχτή επικοινωνία με τη διοίκηση του Ολυμπιακού και έχει πάντα δίπλα του τον Ναβάρο, έναν άνθρωπο που ήρθε στην ομάδα μαζί με τον Κορδόν