Οι διαιτητές της πρεμιέρας: Παπαδόπουλος στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», Φωτιάς στο ΠΑΟΚ - Αστέρας Τρίπολης

Παπαδόπουλος

i

© Intime

Οι διαιτητές της πρεμιέρας: Παπαδόπουλος στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», Φωτιάς στο ΠΑΟΚ - Αστέρας Τρίπολης

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 12:41 - 17.08.2023 / Ανανεώθηκε: 13:02 - 17.08.2023

Η ΚΕΔ γνωστοποίησε τους διαιτητές οι οποίοι θα διευθύνουν τις πέντε αναμετρήσεις στην πρεμιέρα της Super League για τη σεζόν 2023-24.

Η πρώτη σέντρα της Super League για τη σεζόν 2023-24 πλησιάζει και πλέον έχουν γίνει γνωστοί και οι διαιτητές που θα διευθύνουν τα πέντε ματς της πρεμιέρας. Η αυλαία της κανονικής διάρκειας θα «ανοίξει» την Παρασκευή 18 Αυγούστου με την αναμέτρηση του Βόλου με τη Λαμία στο «Πανθεσσαλικό στάδιο». 

Το μοναδικό ματς για το Σάββατο (19/8), είναι το το ΠΑΣ Γιάννινα - Κηφισιά που είναι προγραμματισμένο στις 20:00. Να θυμίσουμε πως για την ίδια μέρα ήταν προγραμματισμένες και οι αναμετρήσεις του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ, οι οποίες αναβλήθηκαν. Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα αντιμετώπιζε τον Ατρόμητο στη Λεωφόρο, ενώ η Ένωση τον Παναιτωλικό στην Opap Arena.

Την Κυριακή (19/08) θα πραγματοποιήσουν την πρεμιέρα τους και οι υπόλοιπες ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος. Στις 19:30 ο ΟΦΗ θα υποδεχθεί στην Κρήτη τον Άρη ενώ μισή ώρα αργότερα ο ΠΑΟΚ θα φιλοξενήσει στην Τούμπα τον Αστέρα Τρίπολης. Το τελευταίο ματς της αγωνιστικής θα είναι το Ολυμπιακός - Πανσερραϊκός που θα διεξαχθεί στις 22:00 στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Οι ορισμοί: 

Βόλος - Λαμία: Τσαγκαράκης, Παπαδάκης και Τριανταφύλλου, VAR: Γκορτσίλας και Κόλλιας

ΠΑΣ Γιάννινα - Κηφισιά: Τζήλος, Σταϊκος και Τζιουβάρας, VAR: Τσακαλίδης και Νικολαϊδης

ΟΦΗ - Άρης: Μανούχος, Μπουξμπάουμ και Σπυρόπουλος, VAR: Διαμαντόπουλος και Μεϊντάνας

ΠΑΟΚ - Αστέρας: Φωτιάς, Χασάν και Τσέτσιλας, VAR: Κωσταράς και Γκαϊτατζής

Ολυμπιακός - Πανσερραϊκός: Παπαδόπουλος, Δημητριάδης, Πετρόπουλος, VAR: Παπαπέτρου και Ψαρρής

Αναβλήθηκε το Παναθηναϊκός-Ατρόμητος

Στην αναβολή του αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Ατρόμητο προχώρησε κι επίσημα η Stoiximan Super League η οποία το έκανε γνωστό με σχετική ανακοίνωση το μεσημέρι της Τετάρτης (16/8). Το ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες στο πλαίσιο της πρεμιέρας του ελληνικού πρωταθλήματος είχε οριστεί για το Σάββατο (19/8), αλλά η αστυνομία ζήτησε την αναβολή του, επειδή την ίδια μέρα η ΑΕΚ υποδέχεται την Ντιναμό Ζάγκρεμπ στην «OPAP Arena» στη ρεβάνς του 1-2 στην Κροατία.

«Ανακοινώνεται ότι σε συνέχεια αιτήματος της Ελληνικής Αστυνομίας και λόγω των προγραμματισμένων υποχρεώσεων της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για τη διεθνή διασυλλογική διοργάνωση UEFA Champions League, ο αγώνας ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Stoiximan Super League, αναβάλλεται και θα οριστεί εκ νέου από τη Διοργανώτρια αρχή», έγραψε η σχετική ανακοίνωση.