Παίζουν τα… ρέστα τους για την παραμονή Παναιτωλικός και Κηφισιά

Αντζιέλσκι - Βαφέας

i

Αντζιέλσκι - Βαφέας/©Intime

Παίζουν τα… ρέστα τους για την παραμονή Παναιτωλικός και Κηφισιά

Ελένη Ανδρικοπούλου 09:19 - 20.04.2024 / Ανανεώθηκε: 09:23 - 20.04.2024

Κρίσιμες αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής των playouts της Stoiximan Super League.

Σε δύο δόσεις θα πραγματοποιηθεί η 5η αγωνιστική των playouts της Stoiximan Super League. Το πρόγραμμα του Σαββάτου περιλαμβάνει τρεις αγώνες, Ατρόμητος - Κηφισιά, ΟΦΗ - Βόλος και Αστέρας Τρίπολης - Παναιτωλικός, ενώ η αυλαία της αγωνιστικής πέφτει στις Σέρρες το μεσημέρι της Κυριακής με το Πανσερραϊκός - ΠΑΣ Γιάννινα.

Η αρχή γίνεται στο Ηράκλειο, όπου ο ΟΦΗ υποδέχεται τον Βόλο στο «Γεντί Κουλέ» στις 18:30. Οι δυο ομάδες είναι αήττητες στα playouts. Οι Κρητικοί βρίσκονται στην 4η θέση με 31 βαθμούς και προέρχονται από το ισόπαλο 2-2 με τον Πανσερραϊκό. Στην αντίπερα όχθη η ομάδα της Μαγνησίας κινδυνεύει περισσότερο, ωστόσο με δυο νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες παραμένει σε τροχιά παραμονής, όντας στους 29 βαθμούς και το +2 από την επικίνδυνη ζώνη.

Μία ώρα αργότερα (19:30) θα ριχτούν στη «μάχη» ο Αστέρας Τρίπολης με τον Παναιτωλικό στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» κι ο Ατρόμητος με την Κηφισιά στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου. Οι Αγρινιώτες ψάχνουν τη νίκη που θα τους κρατήσει πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Μετά τη νίκη των «καναρινιών» στην Καισαριανή, υπάρχει μεγαλύτερη αισιοδοξία για το μέλλον, αλλά οι τρεις βαθμοί απέναντι στους αδιάφορους βαθμολογικά Αρκάδες, κρίνεται απαραίτητη.

Πολύ σημαντικό ματς κι αυτό που θα λάβει χώρα στο Περιστέρι, όπου τόσο ο Ατρόμητος όσο κι η Κηφισιά έχουν βαθμολογικό ενδιαφέρον. Οι Περιστεριώτες βρίσκονται στην πρώτη θέση του μίνι πρωταθλήματος μαζί με τον Αστέρα Τρίπολης υστερώντας στη μεταξύ τους ισοβαθμία, ενώ από την άλλη η ομάδα των Βορείων Προαστίων θα τα δώσει όλα για τη νίκη, προκειμένου να μη χάσει κι άλλο έδαφος στη «μάχη» της παραμονής.