Η αποστολή του Ατρομήτου για το παιχνίδι με την Κηφισιά

Σάσα Ίλιτς

i

© Intime

Η αποστολή του Ατρομήτου για το παιχνίδι με την Κηφισιά

Τζιοβάνι Ζάκαρη 23:37 - 19.04.2024

Γνωστή έγινε η αποστολή του Ατρομήτου για το παιχνίδι με την Κηφισιά στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των playouts της Stoiximan Superleague.

Ο Ατρόμητος υποδέχεται την Κηφισιά στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστική των playouts της Stoiximan Superleague. Το παιχνίδι για την ομάδα του Περιστερίου μπορεί να θεωρείται βαθμολογικά αδιάφορο, ωστόσο για την ομάδα των βορείων προαστίων είναι... τελικός.

Αφού θέλει να πάρει τη νίκη και να ξεφύγει από τη ζώνη του υποβιβασμού. Ο Σάσα Ίλιτς λοιπόν έκανε γνωστή την αποστολή της ομάδας του, έχοντας εκτός τον Γιουμπιτάνα, τον Έρλινκγμαρκ και τον Τζοβάρα. Ενώ εκτός είναι και ο Σάλτας, με τη θέση του να την παίρνει ο Δήμος.

Η εισήγηση Τερίμ για τον Ακαϊντίν και το σενάριο παραμονής του Τούρκου στόπερ
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

12:37 - 18.04.2024

Η εισήγηση Τερίμ για τον Ακαϊντίν και το σενάριο παραμονής του Τούρκου στόπερ

Ο τουρκικός Τύπος αναφέρει πως ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να κρατήσει τον Σαμέτ Ακαϊντίν στην Αθήνα και άρχισε συζητήσεις με τη Φενέρμπαχτσε. Τι εισηγήθηκε ο Τερίμ για τον συμπατριώτη του κεντρικό αμυντικό και ποια η στάση του παίκτη.

Αναλυτικά η αποστολή του Ατρόμητου

Τσιντώτας, Μαρκετζάνι, Δήμος, Αθανασίου, Ασεβέδο, Κιβρακίδης, Πομόνης, Τζαβέλλας, Τσακμάκης, Γκονθάλεθ, Φριντζόνσον, Καμαρά, Κούντε, Κούεν, Καραμάνης, Ρομπάιγ, Βέργος, Αντζιέλσκι, Βαλένσια, Τριμμάτης, Βρακάς.