Που θα δείτε το Παναιτωλικός - Παναθηναϊκός και το Λαμία - ΟΦΗ
i

©intime

Που θα δείτε το Παναιτωλικός - Παναθηναϊκός και το Λαμία - ΟΦΗ

Κωνσταντίνος Ζήκος 09:26 - 16.09.2023 / Ανανεώθηκε: 18:00 - 16.09.2023

Η δράση στη Super League επιστρέφει το Σάββατο(16/9), με δύο παιχνίδια για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Στο Αγρίνιο, ο Παναιτωλικός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό και στη Λαμία, η τοπική ομάδα υποδέχεται τον ΟΦΗ.

Η Super League επιστρέφει μετά τη διακοπή των πρωταθλημάτων για τις Εθνικές ομάδες, με δύο αναμετρήσεις για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος, το Σάββατο(16/9).

Στις 17:30, ξεκινά το πρώτο χρονικά παιχνίδι, εκεί όπου η Λαμία φιλοξενεί στην έδρα της τον ΟΦΗ. Το παιχνίδι έχει τηλεοπτική μετάδοση από το Cosmote Sport 2.

Η Λαμία προέρχεται από τη βαριά ήττα με 4-0 από τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», θέλοντας να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα. Από την άλλη, ο ΟΦΗ προέρχεται από την μεγάλη νίκη του επί του ΠΑΟΚ στο «Γεντί Κουλέ» με 1-0 και επιθυμεί να συνεχίσει με τον ίδιο τρόπο.

Στις 20:30 συνεχίζεται στο Αγρίνιο, εκεί όπου ο Παναιτωλικός φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό. Το παιχνίδι θα έχει τηλεοπτική μετάδοση από το Cosmote Sport 1.

Αμφότερες οι δύο ομάδες, έχουν αγωνιστεί σε δύο παιχνίδια πρωταθλήματος λόγω της αναβολής της πρεμιέρας. Ο Παναιτωλικός «μετρά» δύο ισοπαλίες, ενώ ο Παναθηναϊκός μόνο νίκες, με τελευταία την «απόδραση» από τα Ιωάννινα με 1-0.