Πρεμιέρα των play outs με ματς «τελικούς»

Ατρόμητος - Ιωνικός

i

© Intime

Πρεμιέρα των play outs με ματς «τελικούς»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 09:44 - 18.03.2023 / Ανανεώθηκε: 09:48 - 18.03.2023

Η πρώτη αγωνιστική των play outs ξεκινάει και το πρόγραμμα συμπεριλαμβάνει αναμετρήσεις με έντονο βαθμολογικό ενδιαφέρον, κυρίως για τις ομάδες που θα παλέψουν για τη σωτηρία τους.

Η κανονική διάρκεια της Stoiximan Super League ολοκληρώθηκε και την «σκυτάλη» παίρνουν τα play out για τις ομάδες που κατέλαβαν τις θέσεις 7-14 στο βαθμολογικό πίνακα. Οι επερχόμενες αναμετρήσεις θα κρίνουν τον υποβιβασμό δύο ομάδων στη δεύτερη κατηγορία.

Αστέρας Τρίπολης – Παναιτωλικός (18/3, 17:00)

Ο Αστέρας Τρίπολης υποδέχεται τον Παναιτωλικό στο «Θ. Κολοκοτρώνης» για την πρώτη αγωνιστική των play outs, στο πιο αδιάφορο βαθμολογικά ματς από τα τέσσερα, διότι και οι δύο ομάδες έχουν ισχυρό προβάδισμα για την παραμονή στην κατηγορία. Οι «Αρκάδες» προέρχονται από την εκτός έδρας ήττα (1-0) στη Νεάπολη από τον Ιωνικό, ενώ βρίσκονται στη 10η θέση με 25 βαθμούς. 

Για το συγκεκριμένο παιχνίδι, ο Άκης Μάντζιος θα στερηθεί τις υπηρεσίες των Ιγκλέσιας, Τασουλή, Μπαρτόλο, Κρέσπι και Αλάγκμπε. Από την άλλη, ο Παναιτωλικός αναδείχθηκε ισόπαλος (1-1) με τη Λαμία στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας και ταξιδεύει στην Τρίπολη ως πρωτοπόρος σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα με 29 πόντους. Ο Γιάννης Αναστασίου άφησε εκτός αποστολής τους Γκρατερόλ, Μπακάκη, Λιάβα, Τσιγκάρα, Νταγκό και Ξενιτίδη.

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Nova Sports 2 HD.

Διαιτητής: Τσιμεντερίδης

Βοηθοί: Μπάλιακας, Διαμαντής

Τέταρτος: Μαλούτας

VAR: Περράκης, Κούλα Χασάν

Απασφάλισε ο Μπέος: «Oι Έλληνες διαιτητές είχαν γραμμή υπέρ των μεγάλων, σαν να έλεγαν... το ποδόσφαιρο να πάει να γ@@@θεί»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

15:39 - 17.03.2023

Απασφάλισε ο Μπέος: «Oι Έλληνες διαιτητές είχαν γραμμή υπέρ των μεγάλων, σαν να έλεγαν... το ποδόσφαιρο να πάει να γ@@@θεί»

Ο Αχιλλέας Μπέος μίλησε σε γνωστό αθλητικό ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης κι έδωσε συνέχεια στο θέμα που προέκυψε με τον ορισμό Έλληνα διαιτητή στην αναμέτρηση του Βόλου με τον Ολυμπιακό.

ΟΦΗ – Λεβαδειακός (18/3, 17:30)

Ο ΟΦΗ θα υποδεχτεί τον Λεβαδειακό στο Ηράκλειο, έξι μέρες μετά την τελευταία τους συνάντηση για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας της Stoiximan Super League. Στην τελευταία αναμέτρηση, οι «Βοιωτοί» επικράτησαν με 2-0 του ΟΦΗ και πήραν μία σημαντική βαθμολογική «ανάσα» ενόψει της δύσκολης συνέχειας. 

Η ομάδα του Βάλντας Νταμπράουσκας βρίσκεται στην 9η θέση με 26 βαθμούς κι έχei πάρει μία απόσταση ασφαλείας από τη ζώνη του υποβιβασμού, ενώ από την άλλη ο τελευταίος Λεβαδειακός έχει 17 πόντους και θα δώσει επτά «τελικούς» για να σώσει την κατηγορία. Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι «Κρητικοί» θα αγωνιστούν χωρίς τους Τοράλ, Φελίπε, Γρίβα, Σηφάκη, Γιαννούλη, Τζου, Σωτηρίου, Αποστολάκη και τον Θεοδοσουλάκη. O Γιάννης Πετράκης δεν μπορεί να υπολογίζει στους Σακό, Λούα Λούα και Βρακά.

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Cosmote Sport 1 HD.

Διαιτητής: Ζαμπάλας

Βοηθοί: Ψαρρής, Τριανταφύλλου

Τέταρτος: Κατοίκος

VAR: Γκορτσίλας, Νικολαΐδης

Ατρόμητος – Ιωνικός (18/3, 19:30)

Ο Ατρόμητος θα αντιμετωπίσει τον Ιωνικό στο Περιστέρι, με τους φιλοξενούμενους να ψάχνουν ένα θετικό αποτέλεσμα που θα αποτελέσει «χρυσάφι» για τη μάχη της παραμονής. Οι «Περιστεριώτες» προέρχονται από δύο σερί εντός έδρας ήττες κόντρα σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό, ενώ σήμερα θα ψάξουν επιστροφή στις νίκες και στις καλές εμφανίσεις.

 Όντας στην 8η θέση με 29 πόντους, η ομάδα του Κρίς Κόουλμαν έχει πάρει ισχυρό προβάδισμα ενόψει των play outs. Ο Ουαλός τεχνικός άφησε εκτός αποστολής τον τραυματία Στρούγγη, ο οποίος υπέστη κάταγμα στην κλείδα στο παιχνίδι με την Ένωση. Από την άλλη, ο Ιωνικός πήρε σπουδαία νίκη στην τελευταία αγωνιστική, καθώς επικράτησε του Αστέρα Τρίπολης με 1-0 χάρη στο γκολ του Μάντζη. Με αυτήν τη νίκη, οι «Νικαιώτες» ανέβηκαν στην 12η θέση με 18 πόντους και στο +1 από τους δύο τελευταίους. Ο Μιχάλης Γρηγορίου θα στερηθεί τις υπηρεσίες των Μπουενά, Γούλερι και του τιμωρημένου Τσιγκρίνσκι.

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Nova Sports Prime HD.

Διαιτητής: Πολυχρόνης

Βοηθοί: Κουρομπύλια, Σάββας

Τέταρτος: Τσέτσιλας

VAR: Κουμπαράκης, Μωϋσιάδης

Η περυσινή πορεία στα Play Outs είναι ο απόλυτος οδηγός για την επιβίωση του Ιωνικού
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

12:31 - 07.03.2023

Η περυσινή πορεία στα Play Outs είναι ο απόλυτος οδηγός για την επιβίωση του Ιωνικού

Η δύσκολη βαθμολογικά θέση του Ιωνικού, το περσινό παράδειγμα του αήττητου στα πλέι άουτ και η «μάχη» μέχρι τέλους απέναντι σε Λεβαδειακό και Λαμία για την παραμονή στην κατηγορία.

Λαμία – ΠΑΣ Γιάννινα (18/3, 21:00)

Στην τελευταία αναμέτρηση της πρώτης αγωνιστικής, ο ΠΑΣ Γιάννινα ταξιδεύει στην Φθιώτιδα για να αντιμετωπίσει τη Λαμία, η οποία χρειάζεται τη νίκη με σκοπό να παραμείνει ζωντανή. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από την ισοπαλία απέναντι στον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο (1-1) και βρίσκονται στην προτελευταία θέση με 17 πόντους και σε ισοβαθμία με τον ουραγό Λεβαδειακό

Σε ότι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, Ο Λεωνίδας Βόκολος δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Σαράνοφ και Αντέτζο. Από την άλλη, ο ΠΑΣ Γιάννινα προέρχεται από την εκτός έδρας ήττα (3-1) από τον Άρη και όντας στην 11η θέση με 23 πόντους, θα ψάξει τη νίκη που θα του δώσει ισχυρό προβάδισμα για παραμονή, από την πρώτη κιόλας αγωνιστική. Εκτός αποστολής έμειναν οι Νίνης, Καραχάλιος, Παντελάκης, Κιάκος, Κόντε και ο τιμωρημένος Σόρια.

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Cosmote Sport 1 HD.

Διαιτητής: Πέτρος Τσαγκαράκης,

Βοηθοί: Γεώργιος Χριστάκογλου, Κωνσταντίνος Στάικος,

Τέταρτος: Μιχαήλ Ματσούκας,

VAR: Ευάγγελος Μανούχος, Ανδρέας Φωτόπουλος