Προσωρινή πρόεδρος της Super League η Κοξένογλου – Στο επόμενο ΔΣ «κληρώνει» για τον διάδοχο του Μαρινάκη

Κάτια Κοξένογλου

i

© Intime

Προσωρινή πρόεδρος της Super League η Κοξένογλου – Στο επόμενο ΔΣ «κληρώνει» για τον διάδοχο του Μαρινάκη

Sportal newsroom 16:52 - 12.12.2023 / Ανανεώθηκε: 16:55 - 12.12.2023

Από το επόμενο Διοικητικό Συμβούλιο της Super League αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις σχετικά με την εκλογή του διαδόχου του Βαγγέλη Μαρινάκη – Προσωρινή πρόεδρος η Κάτια Κοξένογλου.

Δρομολογούνται πλέον οι εξελίξεις μετά την παραίτηση του Βαγγέλη Μαρινάκη από την προεδρία της Super League και πλέον ανοίγει ο δρόμος για να υπάρξει η διάδοχη κατάσταση για τη θέση που έμεινε «ορφανή» μετά την απόφαση του ισχυρού άνδρα του Ολυμπιακού.

Αυτό που αποφασίστηκε στη σημερινή συνεδρίαση του Συνεταιρισμού σχετικά με το ζήτημα είναι η διαδικασία της εκλογής του προέδρου να μετατεθεί για τις επόμενες συνεδριάσεις και μέχρι τότε ως προσωρινή πρόεδρος θα λειτουργεί η Κάτια Κοξένογλου.

Πρόκειται για την Αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Ατρόμητος που μέχρι σήμερα είχε τον ρόλο της αναπληρώτριας προέδρου στον συνεταιρισμό και είχε πάνω της πολλές ευθύνες, ενώ εδώ και πολλά χρόνια έχει σημαίνοντα ρόλο στα γραφεία της Super League.

Σύμφωνα με τα τελευταία ρεπορτάζ το όνομα που «παίζει» πολύ για την επόμενη μέρα της προεδρίας στη Super League, είναι αυτό του Ηλία Πουρσανίδη.

Τέλος ο Κλάτενμπεργκ από τη Super League

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στη Stoiximan Super League. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης υπέβαλλε μέσω επιστολής την παραίτησή του από την προεδρία της Λίγκας. Μετά τον ισχυρό άνδρα του Ολυμπιακού, ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ αποτελεί από τη Super League.

Σημειώνεται, ότι την παραίτηση του πρώην αρχιδιαιτητή είχαν ζητήσει 11 ομάδες της Λίγκας πριν από λίγες ημέρες. Με επιστολή τους ζήτησαν την απομάκρυνση του Βρετανού, θεωρώντας πως εκείνος δεν πρόσφερε τίποτα από τον νέο του ρόλο στη λίγκα.

Η απόφαση για τη λύση της συνεργασίας της λίγκας με τον Κλάτενμπεργκ ήταν ομόφωνη. Υπέρ τάχθηκαν τόσο ο Αστέρας Τρίπολης, όσο και ο Ατρόμητος, ενώ από τη διαδικασία απείχε ο Ολυμπιακός.