Τέλος ο Κλάτενμπεργκ από τη Super League
i

© Intime

Τέλος ο Κλάτενμπεργκ από τη Super League

Sportal newsroom 16:24 - 12.12.2023 / Ανανεώθηκε: 16:40 - 12.12.2023

Μετά την παραίτηση του Βαγγέλη Μαρινάκη, παρελθόν από την Super League αποτελεί ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στη Stoiximan Super League. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης υπέβαλλε μέσω επιστολής την παραίτησή του από την προεδρία της Λίγκας. Μετά τον ισχυρό άνδρα του Ολυμπιακού, ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ αποτελεί από τη Super League.

Σημειώνεται, ότι την παραίτηση του πρώην αρχιδιαιτητή είχαν ζητήσει 11 ομάδες της Λίγκας πριν από λίγες ημέρες. Με επιστολή τους ζήτησαν την απομάκρυνση του Βρετανού, θεωρώντας πως εκείνος δεν πρόσφερε τίποτα από τον νέο του ρόλο στη λίγκα.

Η απόφαση για τη λύση της συνεργασίας της λίγκας με τον Κλάτενμπεργκ ήταν ομόφωνη. Υπέρ τάχθηκαν τόσο ο Αστέρας Τρίπολης, όσο και ο Ατρόμητος, ενώ από τη διαδικασία απείχε ο Ολυμπιακός.

Τέλος ο Μαρινάκης από την προεδρία της Super League

Την παραίτησή του από την προεδρία της Super League υπέβαλλε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, μέσω επιστολής που διαβάστηκε στο Δ.Σ. και πλέον θα δρομολογηθεί εκλογή νέου προέδρου, εντός των επόμενων ημερών.

Η παραίτησή του μάλιστα ήρθε πριν συζητηθεί η πρόταση μομφής που είχαν στείλει ΑΕΚ, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, Άρης την Δευτέρα (11/12), μέσω της οποίας ζήτησαν να τελειώσει άμεσα από την προεδρία της Λίγκας ο Βαγγέλης Μαρινάκης, καθώς τον θεωρούν υπαίτιο για όλα τα τελευταία γεγονότα που εκθέτουν ομάδες που δεν ευθύνονται για τις αποφάσεις της κυβέρνησης.

Ο Ηλίας Πουρσανίδης φαίνεται πως είναι ο βασικός υποψήφιος για να διαδεχθεί τον Βαγγέλη Μαρινάκη στην προεδρία της Super League. Όλα αυτά όμως αναμένονται να ξεκαθαριστούν το προσεχές διάστημα.