Ανεπιθύμητος ο Κλάτενμπεργκ: Κίνημα από 11 ομάδες της Super League που ζητούν την απόλυσή του

O Μαρκ Κλάτενμπεργκ

Ανεπιθύμητος ο Κλάτενμπεργκ: Κίνημα από 11 ομάδες της Super League που ζητούν την απόλυσή του

Τζιοβάνι Ζάκαρη 20:13 - 22.11.2023 / Ανανεώθηκε: 20:20 - 22.11.2023

Έντεκα ομάδες της Stoiximan Super League δημιούργησαν κίνημα εναντίον του Μαρκ Κλάτενμπεργκ, ζητώντας την απόλυση του από τη λίγκα.

Κίνημα εναντίον του Μαρκ Κλάτενμπεργκ ξεκίνησαν 11 ομάδες της Stoiximan Super League, ζητώντας την απόλυση του Βρετανού από τη λίγκα. ΑΕΚ, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ αποτελούν την ηγεσία του εν λόγω κινήματος, το οποίο θεωρεί πως ο πρώην αρχιδιαιτητής δεν έχει θέση στη λίγκα. 

Ο Κλάτενμπεργκ ανέλαβε ένα χρόνο πριν το πόστο του συμβούλου σε θέματα διαιτησίας και του εκπαιδευτή. Όμως, οι ομάδες θεωρούν πως ο ίδιος δεν έχει κάνει απολύτως τίποτα και πως πρέπει να αποχωρήσει. Μάλιστα, επικαλούνται το γεγονός πως αμείβεται με έναν πολύ «παχυλό» μισθό, τον οποίο δεν αξίζει επ'ουδενί σε σύγκριση με το τι προσφέρει.

 Αξίζει, δε, να σημειωθεί πως πριν από λίγο καιρό η ΑΕΚ είχε ζητήσει οικονομικό και διαχειριστικό έλεγχο των δραστηριοτήτων της Λίγκας, με αφορμή τον Κλάτενμπεργκ. Η Ένωση είχε ζητήσει μία αναλυτική ενημέρωση με όλες τις λεπτομέρειες για τις υπηρεσίες τις οποίες παρέχει αλλά και τις απολαβές του

Οι 11 ομάδες που υπογράφουν την επιστολή είναι οι: ΠΑΕ ΑΕΚ, ΠΑΕ Άρης, ΠΑΕ Βόλος, ΠΑΕ Κηφισιά, ΠΑΕ ΟΦΗ, ΠΑΕ, Παναθηναϊκός, ΠΑΕ Παναιτωλικός, ΠΑΕ Πανσερραϊκός, ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα και ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία. Οι σύλλογοι που δεν υπέγραψαν την επιστολή ήταν οι Ολυμπιακός, Ατρόμητος και Αστέρας Τρίπολης