Με έναν τερματοφύλακα έμεινε ο Βόλος: Έπαθε ρήξη μηνίσκου ο Σίμος Παπαδόπουλος

Σίμος Παπαδόπουλος

i

©intime

Με έναν τερματοφύλακα έμεινε ο Βόλος: Έπαθε ρήξη μηνίσκου ο Σίμος Παπαδόπουλος

Οι τραυματισμοί συνεχίζουν να ταλαιπωρούν τον Βόλο, αφού ο Σίμος Παπαδόπουλος υπέστη ρήξη μηνίσκου, με την ομάδα της Μαγνησίας να μένει πλέον με έναν τερματοφύλακα.

Οι τραυματισμοί συνεχίζουν να ταλαιπωρούν τον Βόλο. Ο Σίμος Παπαδόπουλος λοιπόν αποχώρησε από την προπόνηση τη Δευτέρας (20/11) με πρόβλημα στο γόνατο. Οι εξετάσεις που έκανε λοιπόν ο Έλληνας τερματοφύλακα έδειξαν ότι υπέστη ρήξη μηνίσκου. 

Αυτή είναι η δεύτερη απώλεια της ομάδας της Μαγνησίας στη θέση του γκολκίπερ, καθώς στα μέσα του προηγούμενου μήνα, έχασε τον βασικό τερματοφύλακά της, Μάριο Σιαμπάνη, ο οποίος έπαθε ρήξη χιαστού, πάλι κατά τη διάρκεια προπόνησης. 

Κι άλλη ελληνική ομάδα στο στόχαστρο του Ατζούν; Ποια πόλη επισκέφτηκε
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

10:28 - 17.11.2023

Κι άλλη ελληνική ομάδα στο στόχαστρο του Ατζούν; Ποια πόλη επισκέφτηκε

Ο Αχιλλέας Μπέος μίλησε για τη συνάντηση του με τον Ατζούν Ιλιτζαλί, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του Τούρκου επιχειρηματία στο Βόλο, ωστόσο κράτησε «κλειστά τα χαρτιά του», σχετικά με το τι ειπώθηκε, όσον αφορά την ΠΑΕ Βόλος.

Ο νέος τεχνικός του Βόλο, Ανχέλ Λόπεθ, πλέον έχει στη διάθεσή του μόνο τον Ίβαν Κόστιτς για να υπερασπιστεί την εστία της ομάδας του. Μέχρι την έναρξη του χειμερινού μεταγραφικού «παραθύρου», ο Ισπανός προπονητής θα χρειαστεί να ανεβάσει έναν τερματοφύλακα από την Κ19 του συλλόγου.