Κι άλλη ελληνική ομάδα στο στόχαστρο του Ατζούν; Ποια πόλη επισκέφτηκε

Ατζούν

i

© Instagram

Κι άλλη ελληνική ομάδα στο στόχαστρο του Ατζούν; Ποια πόλη επισκέφτηκε

Ιάσονας Τσίλης 10:28 - 17.11.2023 / Ανανεώθηκε: 10:44 - 17.11.2023

Ο Αχιλλέας Μπέος μίλησε για τη συνάντηση του με τον Ατζούν Ιλιτζαλί, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του Τούρκου επιχειρηματία στο Βόλο, ωστόσο κράτησε «κλειστά τα χαρτιά του», σχετικά με το τι ειπώθηκε, όσον αφορά την ΠΑΕ Βόλος.

Μετά το ενδιαφέρον του Ατζούν για την αγορά της ΠΑΕ Ατρόμητος, έντονη είναι η φημολογία που υπάρχει γύρω από το όνομα του, όσον αφορά την ΠΑΕ Βόλος.

Ο Αχιλλέας Μπέος, μίλησε στο ΒΟΛΟΣ 98,6 FM και αναφέρθηκε στη συνάντηση που είχε με τον Ατζούν, αποφεύγοντας όμως να απαντήσει, στο αν υπάρχει ενδιαφέρον από τον Τούρκο επιχειρηματία για να αγοράσει την ομάδα του Βόλου.

Αναλυτικά όσα είπε ο Αχιλλέας Μπέος

«Δεν θέλω να σχολιάσω αυτά τα σενάρια. Σε λίγο χρονικό διάστημα, αν και εφόσον υπάρξουν εξελίξεις, θα τις μάθετε. Δείτε τη διαφορά όμως στη σοβαρότητα και στο μέγεθος. Ποιοι προσεγγίζουν το ένα σωματείο και ποιοι τα άλλα.

Δεν θα διαψεύσω πως με τον Ατζούν και τους συνεργάτες του, δειπνήσαμε μαζί. Ήρθε με το learjet στην Αγχίαλο την Τρίτη το βράδυ, δειπνήσαμε μαζί του και τους συνεργάτες του και συζητήσαμε για το ενδιαφέρον μου να συμμετάσχω στο επόμενο survivor (χιουμοριστικά) αλλά μου είπε λόγω ηλικίας δεν γίνεται αλλά θα το εξετάσει γιατί θα ανέβει η θεαματικότητα.

Το ενδιαφέρον του κ. Ατζούν για την πόλη μας είναι πολλαπλό. Ενδιαφέρεται και εξετάζει πολλές επαγγελματικές δραστηριότητες στην πόλη. Χαίρομαι ιδιαίτερα που η πόλη του Βόλου κεντρίζει το ενδιαφέρον ενός επαγγελματία τέτοιου βεληνεκούς. Αυτές οι συναντήσεις έχουν να κάνουν με το καλό της πόλης, δεν είναι για το προσωπικό μου συμφέρον.

Μπέος: «Τη μία τετραετία επιλέγει ο Μελισσανίδης πρόεδρο στην ΕΠΟ και την άλλη ο Σαββίδης - O Γκαγκάτσης θα είναι ο επόμενος»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

23:09 - 16.11.2023

Μπέος: «Τη μία τετραετία επιλέγει ο Μελισσανίδης πρόεδρο στην ΕΠΟ και την άλλη ο Σαββίδης - O Γκαγκάτσης θα είναι ο επόμενος»

Αίσθηση προκαλούν οι δηλώσεις που έκανε ο Αχιλλέας Μπέος, ο οποίος υποστηρίζει πως ο Μάκης Γκαγκάτσης θα είναι ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ. Ο ίδιος τόνισε πως αυτή είναι η συμφωνία μεταξύ Ιβάν Σαββίδη και Δημήτρη Μελισσανίδη.

Πιστεύω πως μέρος αυτών που συζητήσαμε θα τα κάνει πράξει ο κ. Ατζούν σε μικρό χρονικό διάστημα και θα έχει ανάπτυξη η πόλη μου. Αυτός είναι ο Αχιλλέας Μπέος και αυτό εκτιμάει ο κόσμος και με εκλέγει Δήμαρχο για τρεις συνεχόμενες εκλογές».