Βόλος: Ανακοίνωσε τον Άνχελ Λόπεθ

Ο Άνχελ Λόπεθ

i

© Intime

Βόλος: Ανακοίνωσε τον Άνχελ Λόπεθ

Τζιοβάνι Ζάκαρη 19:49 - 15.11.2023 / Ανανεώθηκε: 19:54 - 15.11.2023

Με τον Άνχελ Λόπεθ στο τιμόνι του θα συνεχίσει ο Βόλος για το υπόλοιπο της σεζόν, όπως ανακοίνωσε η ομάδα της Μαγνησίας.

Τον αντικαταστάτη του Κώστα Μπράτσου βρήκε άμεσα ο Βόλος, ο οποίος ανακοίνωσε την επιστροφή του Άνχελ Λόπεθ. Ο 40χρονος τεχνικός γυρνάει στην Ελλάδα μετά από σχεδόν δύο χρόνια, με την τελευταία του ομάδα στη Super League να είναι ο Ατρόμητος

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Βόλου: 

«H ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Ισπανό προπονητή Ανχελ Λόπες,

Ο 40χρονος τεχνικός, ο οποίος βρισκόταν στην τεχνική ηγεσία του Βόλου και την περίοδο 2020-21, θα έχει αύριο, Πέμπτη, την πρώτη του γνωριμία με το ποδοσφαιρικό τμήμα και εν συνεχεία θα ακολουθήσει η προπόνηση της ομάδας υπό τις οδηγίες του».

Ο ίδιος βρέθηκε ελεύθερος στην αγορά, αφού η συνεργασία του με τον Εθνικό Άχνας ολοκληρώθηκε το πρωί της Τετάρτης (15/11). Εκεί έμεινε για 11 παιχνίδια συνολικά, από τον Ιούλιο που ανέλαβε την ομάδα.

Τέλος ο Μπράτσος

Θυμίζουμε πως νωρίτερα μέσα στη μέρα, ο Κώστας Μπράτσος αποτέλεσε παρελθόν από την ομάδα της Μαγνησίας, με το κλαμπ να τον ευχαριστεί για τις υπηρεσίες του. Στην ανακοίνωση του ο Βόλος ανέφερε συγκεκριμένα ότι: 

Μαρσέλο: «Μετά τον Ολυμπιακό μίλησα με τον Κριστιάνο Ρονάλντο και με συμβούλεψε να πάω στην Αραβία»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

17:01 - 15.11.2023

Μαρσέλο: «Μετά τον Ολυμπιακό μίλησα με τον Κριστιάνο Ρονάλντο και με συμβούλεψε να πάω στην Αραβία»

Τη συζήτηση του με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, αμέσως μετά τη φυγή του από τον Ολυμπιακό, αποκάλυψε ο Μαρσέλο. Ο Βραζιλιάνος υποστήριξε πως ο πρώην συμπαίκτης του στη Ρεάλ Μαδρίτης τον παρότρυνε να πάει στην Αραβία, εντούτοις ο ίδιος επέλεξε να επιστρέψει στην πατρίδα του.

«Η ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Κώστα Μπράτσο. Από σήμερα οι δρόμοι του Βόλου με τον Κώστα Μπράτσο χωρίζουν. Η ΠΑΕ Βόλος ευχαριστεί τον Κώστα Μπράτσο για την προσφορά του στην ομάδα όλα τα χρόνια που βρισκόταν στο τεχνικό της επιτελείο και του εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του. Ο Κώστας Μπράτσος παραμένει φίλος της ομάδας και είμαστε σίγουροι ότι οι δρόμοι μας θα ξανασυναντηθούν στο μέλλον».