Παπαδημητρίου και Λιβαθηνός σε μεταγραφικό ταξίδι στη Λισαβόνα (pic)

Ο Μάκης Λιβαθηνός και ο Γιάννης Παπαδημητρίου στις εργασίες του Transfer Room στη Λισαβόνα

Παπαδημητρίου και Λιβαθηνός σε μεταγραφικό ταξίδι στη Λισαβόνα (pic)

Μπάμπης Τσιμπίδας 16:30 - 15.11.2023 / Ανανεώθηκε: 16:37 - 15.11.2023

Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, Γιάννης Παπαδημητρίου και ο επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ, Μάκης Λιβαθηνός συμμετείχαν στις εργασίες του Transfer Room στην πρωτεύουσα της Πορτογαλίας.

Ταξίδι στο εξωτερικό με μεταγραφικό αντικείμενο, πραγματοποίησαν ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, Γιάννης Παπαδημητρίου και ο επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ, Μάκης Λιβαθηνός.

Οι δύο άνδρες βρέθηκαν τη Δευτέρα (13/11) και την Τρίτη (14/11) στη Λισαβόνα και πήραν μέρος στις εργασίες του Transfer Room, που διοργανώθηκε σε κεντρικό πολυχώρο της πορτογαλικής πρωτεύουσας.

Ο Παπαδημητρίου και ο Λιβαθηνός είχαν επαφές με εκπροσώπους άλλων ξένων ομάδων και με μάνατζερ και αντάλλαξαν πληροφορίες για ποδοσφαιριστές και για άλλα αγωνιστικά ζητήματα.

Δεν είναι σαφές εάν ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού και ο προϊστάμενος σκάουτερ επέστρεψαν στην Αθήνα ή έχουν μεταβεί σε άλλα μέρη για να προχωρήσουν τα μεταγραφικά θέματα.

Παναθηναϊκός: Στο επίκεντρο συγκεκριμένοι στόπερ, μπάτζετ «όσο χρειαστεί» για τη μεταγραφή
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

11:37 - 06.11.2023

Παναθηναϊκός: Στο επίκεντρο συγκεκριμένοι στόπερ, μπάτζετ «όσο χρειαστεί» για τη μεταγραφή

Ο Γιάννης Αλαφούζος θα διαθέσει όσα χρήματα χρειαστούν για την απόκτηση ενός ποιοτικού κεντρικού αμυντικού, ενώ οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού τσεκάρουν ήδη παίκτες τους οποίους έχουν ξεχωρίσει.

Στην παρούσα φάση, μετά την εισήγηση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, Παπαδημητρίου και Λιβαθηνός ψάχνουν στην αγορά για έναν κεντρικό αμυντικό, ο οποίος θα μπορεί να αγωνιστεί βασικός και δεν θα θεωρείται απλά μία συμπληρωματική λύση.

Παράλληλα, η αγωνιστική για τα προκριματικά του Euro 2024, προσφέρει τη δυνατότητα στους ιθύνοντες του Παναθηναϊκού να παρακολουθήσουν διεθνείς παίκτες και να εμπλουτίσουν τη βάση δεδομένων που διατηρούν.

Το Transfer Room είναι μία σημαντική εκδήλωση, που συγκεντρώνει στελέχη πολλών ευρωπαϊκών ομάδων και ατζέντηδες στον ίδιο χώρο και τους δίνει την ευκαιρία να συσφίξουν τις σχέσεις τους και να συνεργαστούν σε ανοιχτές υποθέσεις.

Οι «πράσινοι» έχουν αναβαθμίσει συνολικά τη λειτουργία τους στο σκάουτινγκ και στην αναζήτηση των παικτών, ούτως ώστε να μην εξαρτώνται αποκλειστικά από τις προτάσεις των μάνατζερ και από προσωπικές γνωριμίες.