Παναθηναϊκός: Μόνο ένα το... search για τον Ιανουάριο

Γιοβάνοβιτς, Μάγκνουσον

i

Intime

Παναθηναϊκός: Μόνο ένα το... search για τον Ιανουάριο

Μπάμπης Τσιμπίδας 11:51 - 15.11.2023 / Ανανεώθηκε: 11:51 - 15.11.2023

Στην αγορά διαδίδονται διάφορες φήμες για τις ανάγκες του Παναθηναϊκού, όμως στην πραγματικότητα οι Γιοβάνοβιτς και Παπαδημητρίου μέχρι τώρα έχουν πάρει απόφαση μόνο για έναν κεντρικό αμυντικό.

Είναι προφανές ότι σε έναν ποδοσφαιρικό οργανισμό συζητούνται όλα τα θέματα. Από τα αγωνιστικά, μέχρι τις μεταγραφές και τις ανανεώσεις. Ειδικά όταν η μεταγραφική περίοδος και εν προκειμένω η χειμερινή, δεν απέχει πολύ χρονικά.

Ασφαλώς, η συζήτηση μέχρι τη λήψη μιας απόφασης, είναι δύο διαφορετικά στάδια. Αυτό ισχύει και στον Παναθηναϊκό. Εξυπακούεται ότι οι Ιβάν Γιοβάνοβιτς, Γιάννης Παπαδημητρίου και οι συνεργάτες τους θα αναλύσουν όλα τα δεδομένα, αλλά θα προχωρήσουν μόνο με όσα κρίνουν απαραίτητα.

Αυτές είναι οι 50 νίκες πρωταθλήματος του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στον πάγκο του Παναθηναϊκού
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

16:04 - 13.11.2023

Αυτές είναι οι 50 νίκες πρωταθλήματος του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στον πάγκο του Παναθηναϊκού

Το διπλό του Παναθηναϊκού στην Καισαριανή κόντρα στην Κηφισιά αποτέλεσε ξεχωριστό για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ο οποίος έφτασε τις 50 νίκες στη Super League ως προπονητής του «τριφυλλιού».

Προς το παρόν, στο Τριφύλλι η μόνη απόφαση που έχει ληφθεί για τον Ιανουάριο, είναι η απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού. Είναι μία ανάγκη που έχει προκύψει από τον σοβαρό τραυματισμό του Χόρντουρ Μάγκνουσον και τα μικρότερης έκτασης προβλήματα που εμφανίστηκαν με τον Μπαρτ Σένκεφελντ και τον Τιν Γεντβάι και τώρα με τον Έρικ Πάλμερ-Μπράουν.

Ο «πράσινος» μηχανισμός έχει ενεργοποιηθεί στην αγορά για την αναζήτηση ενός κεντρικού αμυντικού και ήδη, έχουν ξεχωρίσει συγκεκριμένοι παίκτες και περνάνε από την εξέταση του προπονητικού επιτελείου.

Μία ποδοσφαιρική «Λερναία Ύδρα» που... ξεμένει από αμυντικούς

Μία ποδοσφαιρική «Λερναία Ύδρα» που... ξεμένει από αμυντικούς

Ο Παναθηναϊκός παίρνει λύσεις σε κάθε παιχνίδι από άλλον ποδοσφαιριστή, αναγκάζοντας τους αντιπάλους να μην ξέρουν από που να φυλαχτούν. Εκτός από το κέντρο της άμυνας, γιατί εκεί ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν έχει παίκτες στο πιο κρίσιμο τάιμινγκ.

Περαιτέρω, ναι μεν εντοπίζονται ελλείψεις ή κενά, που αξιολογούνται από τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, αλλά δεν έχει ληφθεί καμία απόφαση για μεταγραφή τον Ιανουάριο σε άλλη θέση.

Για παράδειγμα στα άκρα της επίθεσης. ο Αϊτόρ τώρα ανακτά τη φόρμα του, ενώ ο Βέρμπιτς δεν έχει προσφέρει ούτε φέτος τα αναμενόμενα. Αυτό δεν σημαίνει ότι εκκίνησε το ψάξιμο για έναν εξτρέμ, ούτως ώστε να έχει μία έξτρα λύση ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στα «φτερά».

Μέχρι την Πρωτοχρονιά υπάρχει χρόνος, ο Γιοβάνοβιτς και ο Παπαδημητρίου έχουν ανοιχτή γραμμή και έχουν την έγκριση της διοίκησης του Παναθηναϊκού για να προβούν στις αναγκαίες κινήσεις. Για την ώρα, επικεντρώνονται στον στόπερ και δεν έχει αλλάξει κάτι...