Στη φυλακή πρώην παίκτης του Πανιωνίου
i

© Intime

Στη φυλακή πρώην παίκτης του Πανιωνίου

Τζιοβάνι Ζάκαρη 18:33 - 15.11.2023 / Ανανεώθηκε: 18:57 - 15.11.2023

Τις πύλες της φυλακής ετοιμάζεται να περάσει πρώην παίκτης του Πανιωνίου, ο οποίος θα αναγκαστεί να βρεθεί για ένα χρόνο στο κελί επειδή... δεν κατέβαλε στη πρώην σύντροφό του την προβλεπόμενη διατροφή.

Την ελευθερία του θα στερηθεί από τον ερχόμενο Γενάρη ο Μπόσκο Μπαλαμπάν, ο οποίος αναμένεται να περάσει τις πύλες της φυλακής. Πιο αναλυτικά, ο πρώην ποδοσφαιριστής του Πανιωνίου θα περάσει έναν χρόνο της ζωής του στο κελί και αφορμή στέκεται η αντιδικία με την πρώην σύντροφό του. 

Πιο αναλυτικά, ο Κροάτης παλαίμαχος άσος άργησε να καταβάλει στην πρώην του τη διατροφή που δικαιούταν και αυτό τον στέλνει στη φυλακή. Ο ίδιος, φυσικά, δεν είναι ότι καθυστέρησε την καταβολή για ένα ή δύο μήνες, αλλά για έξι (!) ολόκληρα χρόνια. Η συνολική οφειλή του Μπάλαμπαν αγγίζει τα 80.000 ευρώ.

Το πρόβλημα είναι πως ο πρώην παίκτης του Πανιωνίου δεν αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα αφού ο ίδιος είναι  ενεργός ατζέντης και παράλληλα έχει στην κατοχή του ακίνητη περιουσία σε Ζάγκρεμπ, Ριέκα και Ίστρια. 

Πρώην παίκτης του Ατρόμητου που είχε αρνηθεί να δώσει το χέρι του στον Μέσι έγινε ξανά viral για όλους τους λάθος λόγους: «Στον διάολο» (vid)
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

19:34 - 12.11.2023

Πρώην παίκτης του Ατρόμητου που είχε αρνηθεί να δώσει το χέρι του στον Μέσι έγινε ξανά viral για όλους τους λάθος λόγους: «Στον διάολο» (vid)

Πρώην ποδοσφαιριστής του Ατρόμητου βρέθηκε για μία ακόμα φορά στο επίκεντρο και οι λόγοι ήταν ξανά αρνητικοί, αφού ο ίδιος άρχισε να βρίζει κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα.

Εντούτοις, για προσωπικούς λόγους απ' ότι φαίνεται, ο ίδιος αρνείται να τηρήσει τους όρους του διαζυγίου. Σύμφωνα, δε, με ΜΜΕ από την Κροατία, ακόμα και αν καταβάλλει μέρος των οφειλών, αυτό δεν θα αναιρέσει τίποτα και τελικά ο ίδιος θα οδηγηθεί στη φυλακή.