Οπαδοί της ΤΣΣΚΑ Σόφιας θα αγοράσουν PlayStation στον μικρό φίλο της Μπόκα που το πούλησε για να πάει στο «Μαρακανά» (vids)

Ο πιτσιρικάς της Μπόκα Τζούνιορς

i

PrtScr

Οπαδοί της ΤΣΣΚΑ Σόφιας θα αγοράσουν PlayStation στον μικρό φίλο της Μπόκα που το πούλησε για να πάει στο «Μαρακανά» (vids)

Κώστας Τόπας 08:19 - 07.11.2023

Σε μία αξιέπαινη κίνηση προχώρησαν οι οπαδοί της ΤΣΣΚΑ Σόφιας, καθώς ήρθαν σε επαφή με αυτούς της Μπόκα, προκειμένου να αγοράσουν ένα PlayStation στον μικρό φίλαθλο της που έγινε viral στο διαδίκτυο.

Πριν από μερικά 24ωρα είχε γίνει viral ένας πιτσιρικάς, ο οποίος αποκάλυψε on camera ότι πούλησε το PlayStation, προκειμένου να ταξιδέψει στη Βραζιλία και το «Μαρακανά» για τον τελικό του Copa Libertadores με αντίπαλο τη Φλουμινένσε. Και όχι μόνο το PlayStation.

«Πουλήσαμε τη μηχανή του μπαμπά μου και το δικό μου Playstation. Αλλά δεν έχουμε ούτε ένα εισιτήριο!», είχε πει ο μικρός με ένα ανεξίτηλο χαμόγελο στα χείλη. «Μα το βλέπεις αυτό; Αυτή είναι η τρέλα της Μπόκα», τόνισε πριν από το ξέσπασμα των χιλιάδων Αργεντινών οπαδών που κατακλύζουν το Ρίο ντε Τζανέιρο εδώ και μέρες.

Τώρα, και με την ιστορία τους να παίζει παντού στον κόσμο, έγινε γνωστό πως οι οπαδοί της ΤΣΣΚΑ Σόφιας ήρθαν σε επαφή με αυτούς της Μπόκα, προκειμένου να αγοράσουν μια νέα κονσόλα στον μικρό. Βέβαια, δεν είναι σίγουρο αν αυτό θα είναι ικανό για να ξεχάσει την ήττα στον τελικό ο Μπέντζαμιν, αλλά σίγουρα κάτι είναι και αυτό…