Ατζούν: «Έχω μιλήσει με ιδιοκτήτη ελληνικού συλλόγου, αλλά δεν θέλω να δώσω λεπτομέρειες»

Ατζούν

i

© Instagram

Ατζούν: «Έχω μιλήσει με ιδιοκτήτη ελληνικού συλλόγου, αλλά δεν θέλω να δώσω λεπτομέρειες»

Δημήτρης Χούπης 14:34 - 22.11.2023 / Ανανεώθηκε: 14:37 - 22.11.2023

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί επιβεβαίωσε ότι έχει μιλήσει με ιδιοκτήτη ελληνικής ομάδας, την οποία θέλει να αγοράσει, αλλά δεν επιθυμεί να μπει σε λεπτομέρειες.

Εδώ και μερικές ημέρες έχει δημιουργηθεί έντονη φημολογία για την αγορά ελληνικής ομάδας από τον Τούρκο επιχειρηματία, Ατζούν Ιλιτζαλί. Συγκεκριμένα στην αρχή είχε ακουστεί πως ο σύλλογος που θέλει να εξαγοράσει ο Ατζούν είναι ο Ατρόμητος, ενώ στη συνέχεια μπήκε και ο Βόλος στην όλη συζήτηση.  

Κάπως έτσι ο Τούρκος επιχειρηματίας, μιλώντας σε Μέσο της χώρας του, επιβεβαίωσε ότι έχει μιλήσει με τον ιδιοκτήτη της ομάδας, θέλει να την αγοράσει, αλλά δεν θέλει να μπει σε λεπτομέρειες. 

«Είναι αλήθεια. Πρόσφατα ήμουν στην Ελλάδα, συναντήθηκα με τον πρόεδρο ομάδας στην Ελλάδα. Φάγαμε και συζητήσαμε για την αγορά της. Δεν θα πω όνομα, ούτε θα μπω σε λεπτομέρειες, διότι αυτό δεν είναι σωστό», είπε στην αρχή και συνέχισε. 

«Προσπαθώ να αγοράσω έναν σύλλογο που θα μας ήταν πολύ χρήσιμος, για να δοκιμάσουμε όλα τα καλά ταλέντα που βρήκαμε. Η ομάδα μου έχει τη δύναμη να φέρει τα καλύτερα ταλέντα στον κόσμο, αλλά πώς μπορώ να φέρω τρεις επιθετικούς στη Χαλ για παράδειγμα; Είναι αδύνατο. Γι’ αυτό χρειάζεται άλλος σύλλογος», σχολίασε χαρακτηριστικά. 

Στον Αντιεισαγγελέα ο Κούγιας - Κατέθεσε για στημένα παιχνίδια και καταγγέλλει εγκληματικές συμπεριφορές
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

18:22 - 21.11.2023

Στον Αντιεισαγγελέα ο Κούγιας - Κατέθεσε για στημένα παιχνίδια και καταγγέλλει εγκληματικές συμπεριφορές

Ο Αλέξης Κούγιας επισκέφθηκε τον Αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου για να καταγγείλει στημένα παιχνίδια και εγκληματικές συμπεριφορές, σε Super League, Super League 2 και Γ' Εθνική.

Για το θέμα της αγοράς του Βόλο από τον Ατζούν μίλησε και ο ιδιοκτήτης της ομάδας της Μαγνησίας, Αχιλλέας Μπέος, ο οποίος σχολίασε πως ήρθε σε επικοινωνία με τον Τούρκο.

«Δεν θα διαψεύσω πως με τον Ατζούν και τους συνεργάτες του, δειπνήσαμε μαζί. Ήρθε με το learjet στην Αγχίαλο την Τρίτη το βράδυ, δειπνήσαμε μαζί του και τους συνεργάτες του και συζητήσαμε για το ενδιαφέρον μου να συμμετάσχω στο επόμενο survivor (χιουμοριστικά) αλλά μου είπε λόγω ηλικίας δεν γίνεται αλλά θα το εξετάσει γιατί θα ανέβει η θεαματικότητα», ήταν τα λόγια του μεταξύ άλλων.