Ψάχνεται για το κόστος της Goal Line Technology και του ημιαυτόματου οφσάιντ η Super League – Τα δεδομένα για τον νέο αρχιδιαιτητή

Super League

i

© Super League

Ψάχνεται για το κόστος της Goal Line Technology και του ημιαυτόματου οφσάιντ η Super League – Τα δεδομένα για τον νέο αρχιδιαιτητή

Sportal newsroom 19:33 - 03.10.2023 / Ανανεώθηκε: 19:34 - 03.10.2023

Μετά τη σημερινή (3/10) συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League αποφασίστηκε μεταξύ άλλων να διερευνηθεί το κόστος για την εφαρμογή του Goal Line Technology και του ημιαυτόματου οφσάιντ.

Η σημερινή (3/10) συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League συζητήθηκαν μεταξύ άλλων θέματα όπως τον επόμενο αρχιδιαιτητή μετά την παραίτηση του Στιβ Μπένετ. Συγκεκριμένα γι' αυτό το θέμα αποφασίστηκε να αποσταλούν τα βιογραφικά ξένων μελών της ΚΕΔ πριν την επόμενη συνεδρίαση για να υπάρξει χρόνος ενημέρωσης και λήψης αποφάσεων. 

Ακόμα αποφασίστηκε να γίνει διερεύνηση για το κόστος για την εφαρμογή του Goal Line Technology και του ημιαυτόματου οφσάιντ

Αναλυτικά η ενημέρωση: 

Κατά τη σημερινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League, αποφασίστηκαν, μεταξύ άλλων, τα ακόλουθα:

1/ Πραγματοποιήθηκε συζήτηση για τα θέματα διαιτησίας και τη στελέχωση της ΚΕΔ ενώ κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, το σώμα ενημερώθηκε για τη σύγκληση της Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου την Τρίτη 10 Οκτωβρίου και ώρα 10:00. Στο πλαίσιο αυτό, το Διοικητικό Συμβούλιο επεσήμανε την ανάγκη να αποσταλούν τα βιογραφικά των υποψηφίων Αλλοδαπών τριών νέων μελών της ΚΕΔ στα μέλη της Ε.Ε.Π. πριν τη συνεδρίαση της επόμενης Τρίτης ώστε να υπάρξει επαρκής χρόνος ενημέρωσης και λήψης των οικείων αποφάσεων.

Μαρινάκης: «Δεν πρόκειται να οριστούν τα επόμενα ματς της Super League με... Μάνταλους»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

19:10 - 03.10.2023

Μαρινάκης: «Δεν πρόκειται να οριστούν τα επόμενα ματς της Super League με... Μάνταλους»

Πραγματοποιώντας μια καταγραφή των όσων θεωρεί ότι έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια στο ελληνικό πρωτάθλημα, ο Βαγγέλης Μαρινάκης ως πρόεδρος της Super League τόνισε ότι δεν πρόκειται να οριστεί άλλη αγωνιστική στο πρωτάθλημα αν δεν τηρηθούν συγκεκριμένες προϋποθέσεις.

2/ Ομόφωνα αποφασίστηκε η διερεύνηση του κόστους για την εφαρμογή του συστήματος "Goal-Line Technology" και ημιαυτόματης τεχνολογίας offside στους αγώνες της Super League.

3/ Ομόφωνα εγκρίθηκε ο πίνακας Παρατηρητών Αγώνων Super League.