Φαβορί για τον πάγκο του Παναιτωλικού ο Πετράκης

Γιάννης Πετράκης

i

©intime

Φαβορί για τον πάγκο του Παναιτωλικού ο Πετράκης

Δημήτρης Χούπης 19:06 - 03.10.2023

Ο Παναιτωλικός έχει αρχίσει την αναζήτηση για την εύρεση νέου προπονητή, μετά τη λύση συνεργασίας με τον Σούρερ, με τον Γιάννη Πετράκη να είναι ο επικρατέστερος.

Ο Παναιτωλικός μετά τη λύση συνεργασίας με τον Σούρερ είναι σε αναζήτηση για την εύρεση νέου προπονητή. Ο επικρατέστερος λοιπόν φαίνεται να είναι ο Γιάννης Πετράκης, ο οποίος την περασμένη σεζόν ήταν στον πάγκο του Λεβαδειακού. 

Ο έμπειρος τεχνικός έχει κάτσει ακόμα στον πάγκο του Αστέρα Τρίπολης, του Νέου Αστέρα, του Ιωνικού, του Εθνικού Αστέρα, του ΟΦΗ, των Χανιών, του Εργοτέλη, του ΠΑΣ Γιάννινα, του Ολυμπιακού Λευκωσίας, του Απόλλωνα Λεμεσού και του Απόλλωνα Σμύρνης.

Η ομάδα του Αγρινίου λοιπόν έλυσε τη συνεργασία της με τον Γκαμπριέλ Σούρερ και μαζί του αποχώρησαν και οι συνεργάτες του  Αλεχάντρο Κάσερες, Χουάν Ζουμπελδία, Γκουστάβο Ζουμπελδία. 

Ο Αργεντίνος τεχνικός ανακοινώθηκε από τον Παναιτωλικό τον περασμένο Ιούνιο και μετά από τρεις μήνες αποχώρησε λόγω των κακών αποτελεσμάτων. Σε εφτά αγωνιστικές η ομάδα του Αγρινίου έχει τρεις ισοπαλίες και τρεις ήττες, ενώ είναι στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας, πάνω μόνο από τον Βόλο. 

Ο ΟΦΗ γίνεται ξανά ο «φονέας» των δυνατών στο απόρθητο «Γεντί Κουλέ» και με τον Φελίπε να τον οδηγεί (vids)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

10:07 - 03.10.2023

Ο ΟΦΗ γίνεται ξανά ο «φονέας» των δυνατών στο απόρθητο «Γεντί Κουλέ» και με τον Φελίπε να τον οδηγεί (vids)

Ο ΟΦΗ απέδειξε ότι είναι φτιαγμένος από σκληρό μέταλλο. Μετά τον Άρη και τον ΠΑΟΚ η ομάδα του Βάλντας Νταμπράουσκας υπέταξε και την ΑΕΚ στην έδρα της, «σκαρφάλωσε» στην τέταρτη θέση της κατάταξης κι έβαλε τις βάσεις για μεγάλα πράγματα τη φετινή σεζόν στην Stoixman Super League.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παναιτωλικού: 

«Ανακοινώνεται η λύση κοινή συναινέσει της συνεργασίας μας με τον προπονητή Γκάμπριελ Σούρερ και τους συνεργάτες του Αλεχάντρο Κάσερες, Χουάν Ζουμπελδία, Γκουστάβο Ζουμπελδία. Τους ευχαριστούμε για την προσφορά τους και ευχόμαστε κάθε προσωπική και επαγγελματική επιτυχία».