Η Super League συνεχάρη την Κ19 του Ολυμπιακού για την ιστορική πρόκριση κόντρα στην Μπάγερν

Η Super League συνεχάρη την Κ19 του Ολυμπιακού για την ιστορική πρόκριση κόντρα στην Μπάγερν

Άγγελος Φραγκισκάτος 19:43 - 12.03.2024 / Ανανεώθηκε: 19:46 - 12.03.2024

Η Super League με ανάρτησή της στα social media έστειλε τα συγχαρητήριά της στους παίκτες του Ολυμπιακού για την πρόκριση στα ημιτελικά του Youth League.

Η πορεία-θαύμα του Ολυμπιακού στο UEFA Youth League συνεχίζεται και κανείς πλέον δεν τολμάει να στοιχηματίσει ότι θα σταματήσει πριν από τον τελικό!

Η ομάδα Νέων του «Θρύλου» πέρασε από το Μόναχο με νίκη 3-1  επί της Μπάγερν και προκρίθηκε στα ημιτελικά της διοργάνωσης που θα διεξαχθεί 19-22 Απριλίου στην Ελβετία.

Έτσι, για πρώτη φορά μετά από 28 χρόνια, μία ελληνική ομάδα θα συμμετάσχει σε ημιτελικό διασυλλογικής διοργάνωσης της UEFA, καθώς ο τελευταίος ήταν ο Παναθηναϊκός στο Champions League του 1996.

Τα γκολ για τους Πειραιώτες πέτυχαν οι Χρήστος Μουζακίτης (32'), Αντώνης Παπακανέλλος (37') και Χαράλαμπος Κωστούλας (40') στο πρώτο μέρος, ενώ για τους Βαυαρούς σκόραρε ο Ρόμπερτ Ράμσακ (63').

Η ομάδα του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου θα αντιμετωπίσουν στα ημιτελικά τον νικητή του ζευγαριού Ναντ - Κοπεγχάγη για την πρόκριση στον μεγάλο τελικό. Οι δύο ημιτελικοί θα διεξαχθούν την Παρασκευή 19 Απριλίου στο «Κόλοβρέι», το αθλητικό κέντρο στο οποίο βρίσκεται η έδρα της τοπικής Σταντ Νιονέ.

Μάλιστα λίγα λεπτά μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης, η Super League με ανάρτησή της στα social media έστειλε τα συγχαρητήριά της στους παίκτες του Ολυμπιακού για την πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι παίκτες του Ολυμπιακού έγιναν όλοι μαζί μία μεγάλη αγκαλιά και πήγαν μπροστά από την κερκίδα που φιλοξενούσε τους οργανωμένους οπαδούς της ομάδας, τραγουδώντας: «Είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό».

Δείτε την ανάρτηση της Super League για την ιστορική πρόκριση της Κ19 του Ολυμπιακού στο Μόναχο κόντρα στην Μπάγερν: