«Χάζεψε» και ο Τούχελ τους Νέους του Ολυμπιακού!

«Χάζεψε» και ο Τούχελ τους Νέους του Ολυμπιακού!

Ο Τόμας Τούχελ παρακολούθησε την αναμέτρηση της Κ19 του Ολυμπιακού κόντρα στην Μπάγερν και την επική πρόκριση των Πειραιωτών στα ημιτελικά του UEFA Youth League.

Η Κ19 του Ολυμπιακού αγωνίστηκε στο Μόναχο κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου για τα προημιτελικά του UEFA Youth League και πήρε μία επική πρόκριση για την ημιτελική φάση της διοργάνωσης. Οι παίκτες του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου επικράτησαν με 3-1 επί της Μπάγερν, πραγματοποιώντας μια επιβλητική εμφάνιση και πλέον ονειρεύονται την κατάκτηση του τροπαίου.

Ανάμεσα σε αυτούς που παρακολούθησαν τον αγώνα ήταν και ο προπονητής της ανδρικής ομάδας των Βαυαρών, Τόμας Τούχελ, ο οποίος θαύμασε τους πιτσιρικάδες του Ολυμπιακού.

Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν ανώτεροι καθ΄ όλη την διάρκεια της αναμέτρησης. Στο 32ο λεπτό οι παίκτες του Ολυμπιακού εκμεταλλεύτηκαν το λάθος του Σμιτ και ο Μουζακίτης με κοντινό τελείωμα έκανε το 1-0. Πέντε λεπτά μετά ο Παπακανέλλος έκανε ωραία ατομική προσπάθεια, πέρασε δύο αντίπαλους από τα αριστερά και με εντυπωσιακό σουτ διπλασίασε τα τέρματα των Πειραιωτών. Οι παίκτες του Συλαϊδόπουλου βρήκαν και τρίτο γκολ στο 40ο λεπτό με τον Μπάμπη Κωστούλα, ο οποίος χωρίς να το σκεφτεί σούταρε έξω από τη περιοχή και έδωσε αέρα τριών τερμάτων στον Ολυμπιακό.

Το μόνο που κατάφεραν οι Βαυαροί ήταν να μειώσουν σε 1-3 στο 63ο λεπτό μετά από μακρινό σουτ, όταν ο Σίνα δεν έδιωξε καλά και ο Ράμσακ από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα και να διαμορφώσει το τελικό 1-3.

Γίγαντες οι Νέοι του Ολυμπιακού, πάτησαν την Μπάγερν στο Μόναχο και προκρίθηκαν στα ημιτελικά του Youth League!
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

18:55 - 12.03.2024

Γίγαντες οι Νέοι του Ολυμπιακού, πάτησαν την Μπάγερν στο Μόναχο και προκρίθηκαν στα ημιτελικά του Youth League!

Νέοι από… ατόφιο χρυσάφι! Η ομαδάρα του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου «πάτησε» την Μπάγερν μέσα στο Μόναχο με σκορ 3-1 και προκρίθηκε στους τέσσερις καλύτερους συλλόγους της Ευρώπης!

Πλέον οι Πειραιώτες θα αντιμετωπίσουν στην ημιτελική φάση τον νικητή της αναμέτρησης Ναντ-Κοπεγχάγη σε αγώνα που θα διεξαχθεί στις 19 Απριλίου (19:00).