Ο Στέφανος Κουμπαράκης «κόπηκε» στα τεστ των διαιτητών - Τραυματίες οι Σιδηρόπουλος και Μαλούτας

Στέφανος Κουμπαράκης

i

© Intime

Ο Στέφανος Κουμπαράκης «κόπηκε» στα τεστ των διαιτητών - Τραυματίες οι Σιδηρόπουλος και Μαλούτας

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 11:53 - 05.08.2023 / Ανανεώθηκε: 11:53 - 05.08.2023

Ο Στέφανος Κουμπαράκης «κόπηκε» στα αγωνιστικά τεστ κι όπως όλα δείχνουν θα μείνει εκτός των ορισμών της ΚΕΔ στο πρώτο διάστημα της σεζόν.

Με την έναρξη της Super League να πλησιάζει, οι διαιτητές ανέλαβαν... δράση. Συγκεκριμένα, πριν λίγες μέρες διεξήχθησαν στην Ξάνθη τα πρώτα αγωνιστικά τεστ των ρέφερι, οι οποίοι θα διευθύνουν τους φετινούς αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος. Από αυτές τις εξετάσεις απουσίαζαν οι Σιδηρόπουλος και Μαλούτας, οι οποίοι αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού, ενώ η είδηση έχει να κάνει με το «κόψιμο» του Κουμπαράκη

Ο διεθνής ρέφερι ήταν ο μοναδικός που έμεινε... μετεξεταστέος από τους 25 διαιτητές που έλαβαν μέρος σε αυτά τα αγωνιστικά τεστ στο πλαίσιο του σεμιναρίου διαιτησίας. Όπως γίνεται συνήθως σε αυτές τις περιπτώσεις, ο Κουμπαράκης θα μείνει εκτός ορισμών για την αρχή του πρωταθλήματος, μέχρι να πάρει δεύτερη ευκαιρία από την ΚΕΔ.

Συνάντηση του Οικονόμου με τον Μαρινάκη για την ολιστική μελέτη και την επαγγελματική διαιτησία

Ο υφυπουργός αθλητισμού, Γιάννης Οικονόμου, έδωσε συνέχεια στις συναντήσεις με τους αθλητικούς φορείς! Συγκεκριμένα, συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Super League, Βαγγέλη Μαρινάκη και την αναπληρώτρια πρόεδρο, Κάτια Κοξένογλου. Στη συνάντηση τος τέθηκαν επί τάπητος τα θέματα της ολιστικής μελέτης, της επαγγελματικής διαιτησίας και του ποσοστού που καταβάλλουν οι ομάδες για τα συμβόλαια.

Αναλυτικά όσα αναφέρει το Δελτίο Τύπου της ΓΓΑ:

«Συνεχίζοντας τις επαφές του με Ομοσπονδίες και Φορείς του ελληνικού αθλητισμού, ο Αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού, κ. Γιάννης Οικονόμου, συναντήθηκε σήμερα, στο Υπουργείο Αθλητισμού, με τον Πρόεδρο του Δ.Σ. της Super League 1, κ. Ευάγγελο Μαρινάκη, και την Αναπληρώτρια Πρόεδρο, κ. Κάτια Κοξένογλου. Το Προεδρείο της Super League 1 έθεσε τα θέματα της επαγγελματικής διαιτησίας, της ουσιαστικής εφαρμογής της Ολιστικής Μελέτης, της μείωσης των ποσοστών συμβολαίων που υποχρεούται να καταβάλλει η Λίγκα και των φορολογικών δεικτών. 

Κασναφέρης: «Η διαιτησία έχει βελτιωθεί - Η πρόταση της Κηφισιάς ήταν τιμητική για μένα»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

08:52 - 12.07.2023

Κασναφέρης: «Η διαιτησία έχει βελτιωθεί - Η πρόταση της Κηφισιάς ήταν τιμητική για μένα»

Ο νέος σύμβουλος διοίκησης της Κηφισιάς, Γιώργος Κασναφέρης μίλησε για το πόστο που ανέλαβε στην ομάδα, ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει την κατάσταση που επικρατεί με τη διαιτησία στην Ελλάδα.

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού επεσήμανε ότι χρειάζεται να γίνουν πολλά βήματα στην κατεύθυνση αναβάθμισης του ελληνικού ποδοσφαίρου. Η Κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να λειτουργεί τόσο ως εγγυητής της πορείας αυτής όσο και ως καταλύτης θετικών εξελίξεων, ιδιαίτερα στα πεδία αντιπαράθεσης· πάντοτε εντός του πλαισίου που ορίζουν οι εθνικοί νόμοι και οι διεθνείς συμβάσεις, με γνώμονα τη διαφάνεια, τη νομιμότητα και το ευ αγωνίζεσθαι».