Κορομηλάς: «Λέει ψέματα ο Αμπρόσοφ, η αλήθεια πάντα λάμπει»! (vid)
i

©InTime

Κορομηλάς: «Λέει ψέματα ο Αμπρόσοφ, η αλήθεια πάντα λάμπει»! (vid)

Sportal newsroom 20:24 - 03.08.2023 / Ανανεώθηκε: 20:24 - 03.08.2023

Ο Ηλίας Κορομηλάς τοποθετήθηκε για όσα καταγγέλει ο Ουκρανός διαιτητής Μικόλα Αμπρόσοφ περί απόπειρας δωροδοκίας

Με σαφήνεια και κατηγορηματικό τρόπο αναφέρθηκε ο Ηλίας Κορομηλάς σε όσα καταγγέλει ο Ουκρανός διαιτητής Μικόλα Αμπρόσοφ, περί απόπειρας δωροδοκίας στον τελικό του Eurocup το 2021 ανάμεσα στην Ούνικς Καζάν και την Μονακό.

Ο έμπειρος διαιτητής τοποθετήθηκε γραπτώς και ξεκαθαρίζει πως θα προασπίσει την τιμή και την υπόληψη του, απέναντι στα ψεύδη όπως επισημαίνει του Ουκρανού διαιτητή.

Ο Ηλίας Κορομηλάς που αντικαταστάθηκε από την ΕΟΚ στο φιλικό παιχνίδι της Παρασκευής (4/8) με τη Σλοβενία, όπου θα τιμηθεί ο Νίκος Γκάλης έχει αναθέσει σε δικηγόρο την υπεράσπιση του.

Η δήλωση του Ηλία Κορομηλά:

«Αξιότιμοι Κύριοι

Πληροφορήθηκα τις δηλώσεις του Μικόλα Αμπρόσοφ ως προς το πρόσωπό μου, μέσα από διαδικτυακά δημοσιεύματα.

Δηλώνω κατηγορηματικά ότι, οι αναφορές του αυτές στο όνομά μου, είναι παντελώς ψευδείς, κακόβουλες και συκοφαντικές και μοναδικό σκοπό έχουν να βλάψουν την τιμή και την υπόληψή μου, ως τις πιο ουσιώδεις πτυχές της προσωπικότητάς μου αλλά και τη φήμη μου ως διεθνούς διαιτητή.

Έδωσα ήδη εντολή στον δικηγόρο μου να κάνει τις δέουσες νομικές ενέργειες κατά του συγκεκριμένου προσώπου και περαιτέρω να πράξει τα νόμιμα για να σταματήσει η άκριτη και άνευ προηγούμενης διασταύρωσης, αναπαραγωγή των ανωτέρω ψευδών δηλώσεων, από τα ΜΜΕ/ιστοσελίδες.

Η αλήθεια πάντοτε λάμπει και με αυτό το "πιστεύω" πορεύομαι σε όλη μου την επαγγελματική διαδρομή.

Με τιμή

Κορομηλάς Ηλίας».