Μίροτιτς: «Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για την Αρμάνι»

Μίροτιτς: «Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για την Αρμάνι»

Sportal newsroom 17:48 - 03.08.2023 / Ανανεώθηκε: 17:48 - 03.08.2023

Ο Νίκολα Μίροτιτς έκανε τις πρώτες δηλώσεις του μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας του με την Αρμάνι Μιλάνο

Τη χαρά του για την επίτευξη της συμφωνίας με την Αρμάνι Μιλάνο εξέφρασε ο Νίκολα Μίροτιτς. Ο Μαυροβούνιος πάουερ φόργουορντ ανακοινώθηκε από την Ιταλική ομάδα την Πέμπτη (3/8) το απόγευμα και ένα σίριαλ που κράτησε πολύ και ενέπλεξε τους «αιώνιους» (είχαν εκδηλώσει έντονο ενδιαφέρον Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός) ολοκληρώθηκε.

Οι δυο ελληνικές ομάδες μαζί με την Παρτιζάν και την Μονακό είχαν προσεγγίσει τον Μίροτιτς για να του αποσπάσουν την υπογραφή, αλλά φαίνεται ότι απέρριψε τις προτάσεις από την Ελλάδα, αλλά και τη Σερβία λόγω της πίεσης που προκαλούν οι «μάχες» των ομάδων. Ήθελε ένα πιο χαλαρό περιβάλλον και γι’ αυτό επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στην Ιταλία.

Ο Νίκολα Μίροτιτς υπέγραψε τριετές συμβόλαιο και θα είναι ένα από τα μεγάλα «όπλα» του Έτορε Μεσίνα τη νέα σεζόν στην EuroLeague.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που αποτελώ μέλος της σπουδαίας οικογένειας της Αρμάνι Μιλάνο και θέλω να βοηθήσω αυτόν τον εξαιρετικό οργανισμό. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να επιστρέψω την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν ο κ. Αρμάνι και ο κ. Ντελ' Όρκο» υποστήριξε ο Μαυροβούνιος πάουερ φόργουρντ.

Και πρόσθεσε: «Επίσης, είμαι πολύ χαρούμενος που θα παίξω ξανά για τον κόουτς Μεσίνα, τον οποίον είχα συναντήσει όταν ήμουν ένας νέος παίκτης. Είμαι σίγουρος πως όλοι θα απολαύσουμε αυτή τη σεζόν και θα κάνουμε περήφανο τον κόσμο μας».