Συγκίνηση και ανατριχίλα στην επέτειο της δολοφονίας του Άλκη
i

©intime

Συγκίνηση και ανατριχίλα στην επέτειο της δολοφονίας του Άλκη

Αλέξης Σαββόπουλος 01:30 - 01.02.2024 / Ανανεώθηκε: 02:02 - 01.02.2024

Συμβολική κατάθεση 19 κεριών, ενός λεπτού σιγή και συνθήματα: “Άλκη ζωντανός για πάντα Αρειανός λίγη ώρα μετά τα μεσάνυχτα, ανήμερα της θλιβερής επετείου των δυο χρόνων από τη δολοφονία του Αλκη Καμπανού.

Δυο χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από την μέρα της στυγερής δολοφονίας του Άλκη Καμπανού. Λίγη ώρα μετά τα μεσάνυχτα, στο σημείο που έπεσε νεκρός ο άτυχος 19χρονος οπαδός του Άρη εκτυλίχθηκαν στιγμές συγκίνησης και μνήμης. Αρκετός κόσμος έσπευσε στην Οδό πλέον Άλκη Καμπανού προκειμένου να αφήσει ένα κερί στη μνήμη του, όπως φυσικά και η «Δομής Εις το όνομα του Άλκη» που άφησε 19 κεριά στο σημείο δολοφονίας του Άλκη Καμπανού. Παράλληλά τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή και οι παρευρισκόμενοι φρόντισαν να υπενθυμίσουν ότι ο Άλκης Καμπανός δεν θα ξεχαστεί ποτέ, φωνάζοντας συνθήματα όπως «Άλκης ζεις και δεν θα ξεχαστείς» και «Άλκης ζωντανός για πάντα Αρειανός».

Την ίδια ώρα, Όλος ο Άρης σύσσωμος (ΠΑΕ, ΚΑΕ και ΑΣ) στέλνει το μήνυμα για τον Άλκη: ΑΘΑΝΑΤΟΣ με κοινή ανάρτηση στα social media.

Οι δράσεις θα συνεχιστούν σήμερα (1/2) όπου πέραν των μηνυμάτων στις αστικές συγκοινωνίες σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα αλλά και της συμμετοχής φιλάθλων όλων των ομάδων στα social media της δομής με την παροχή φωτογραφικού υλικού, το απόγευμα (5μμ.) ο μικρός Γιάννης, ο μικρός Λέανδρος και ο μικρός Σπύρος, παιδιά με αναπηρία και τεράστιο σθένος, φίλοι του Άρη, του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ αντίστοιχα, φορώντας τα διακριτικά των ομάδων, αλλά και η μικρή Μάγια θα αφήσουν συμβολικά στο σημείο της δολοφονίας από ένα λουλούδι, στέλνοντας μήνυμα αθλητικού πνεύματος, συνύπαρξης των χρωμάτων και συμπερίληψης.