Συγκλονιστικό πλάνο πριν την τελευταία εκτέλεση: Ο Μέσι κοίταξε ψηλά και ζήτησε τη βοήθεια του Ντιέγκο (vid)
i

© Marc Atkins/Getty Images/ Ideal Images

Συγκλονιστικό πλάνο πριν την τελευταία εκτέλεση: Ο Μέσι κοίταξε ψηλά και ζήτησε τη βοήθεια του Ντιέγκο (vid)

Sportal newsroom 09:25 - 19.12.2022 / Ανανεώθηκε: 14:41 - 23.12.2022

Ο Μοντιέλ ήταν έτοιμος για το τελευταίο πέναλτι, ο Μέσι σήκωσε το βλέμμα προς τον ουρανό και «μίλησε» στον Ντιέγκο Μαραντόνα.

Το Παγκόσμιο Κύπελλο κρίθηκε στη διαδικασία των πέναλτι, στην πιο ψυχοφθόρα διαδικασία που υπάρχει στο ποδόσφαιρο. Η Αργεντινή κατάφερε να στεφθεί πρωταθλήτρια κόσμου, με τους ποδοσφαιριστές της να αποδεικνύονται πιο ψύχραιμοι και περισσότερο εύστοχοι και σκόρπισαν χαρά σε ολόκληρη τη χώρα, κατακτώντας το τρίτο Μουντιάλ στην ιστορία τους.

Από χθες το βράδυ όλος ο πλανήτης ασχολείται με τον Λιονέλ Μέσι, που κατάφερε να φτάσει επιτέλους στο... ιερό δισκοπότηρο του ποδοσφαίρου και να πετύχει αυτό που είχε καταφέρει και ο σπουδαίος Ντιέγκο Μαραντόνα. Με τον Λίο να ζητάει τη βοήθεια του Ντιέγκο πριν εκτελεστεί το τελευταίο πέναλτι από τον Μοντιέλ.

Οι κάμερες ήταν φυσικά στραμμένες και στον Μέσι, προκειμένου να μη χαθεί ούτε στιγμή από τις αντιδράσεις του τη στιγμή που θα γινόταν παγκόσμιος πρωταθλητής.

Λίγο πριν την προσωπική του λύτρωση, ο Λιονέλ Μέσι έστρεψε το βλέμμα του προς τα πάνω και η κάμερα τον έπιασε να λέει: «Έλα Ντιέγκο από τον ουρανό»!

Δείτε το συγκλονιστικό πλάνο: