Tα αποτελέσματα της μαγνητικής του Ίνγκασον: Δύσκολα να αγωνιστεί κόντρα σε Άρη

Ίνγκι Ίνγκασον

i

© Intime

Tα αποτελέσματα της μαγνητικής του Ίνγκασον: Δύσκολα να αγωνιστεί κόντρα σε Άρη

Ο Ίνγκι Ίνγκασον έχει πρόβλημα στην γάμπα και είναι εξαιρετικά αμφίβολος για τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Άρη για τα Play Off.

Ο Ίνγκι Ίνγκασον έμεινε εκτός αποστολής του ΠΑΟΚ για την αναμέτρηση με τον Βόλο, καθώς ο Ισλανδός στόπερ αισθάνθηκε ενοχλήσεις στη δεξιά γάμπα και το προπονητικό τιμ του Δικεφάλου αποφάσισε να τον προστατέψει.

Ο 29χρονος κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ, την Δευτέρα υποβλήθηκε σε μαγνητική και τα αποτελέσματα δεν ήταν 100% καθαρά, αφού η κόπωση από τους συνεχόμενους αγώνες βγήκε στη γάμπα του Ισλανδού στόπερ.

Με τα τωρινά δεδομένα, ο Ίνγκασον πολύ δύσκολα θα είναι σε θέση να αγωνιστεί στην πρεμιέρα των Play Off κόντρα στον Άρη, με την επιστροφή του να αναμένεται μετά την διακοπή για τις Εθνικές ομάδες.

Δεδομένου ότι πρόκειται για τον ακρογωνιαίο λίθο της άμυνας του ΠΑΟΚ, οι ιθύνοντες του Δικεφάλου θέλουν να προστατέψουν τον Ίνγκασον, προκειμένου να μην αντιμετωπίσει μεγαλύτερο πρόβλημα τραυματισμού.

Σαφώς και θα γίνει προσπάθεια ο Ίνγκασον να είναι έτοιμος για τον αγώνα της πρεμιέρας των Play Off κόντρα στον Άρη, αλλά η αλήθεια είναι πως οι πιθανότητες να βρεθεί στην αποστολή για το συγκεκριμένο ματς δεν είναι με το μέρος του Σκανδιναβού.

Όλα δείχνουν πως η επιστροφή του θα πραγματοποιηθεί μετά τη διακοπή των εθνικών ομάδων.

O Ίνγκασον τη φετινή σεζόν έχει γράψει 27 συμμετοχές που μεταφράζονται 2589 αγωνιστικά λεπτά, ενώ έχει σκοράρει και δύο τέρματα.