Οι 15 ποδοσφαιριστές με τα πολυτελή τους αυτοκίνητα - Ποιος έχει το ακριβότερο

Οι 15 ποδοσφαιριστές με τα πολυτελή τους αυτοκίνητα - Ποιος έχει το ακριβότερο

Ελένη Ανδρικοπούλου 13:46 - 29.04.2023 / Ανανεώθηκε: 13:52 - 29.04.2023

Οι ποδοσφαιριστές πέρα από λατρεία στη «στρογγυλή θεά» έχουν με ελάχιστες εξαιρέσεις αδυναμία στην ταχύτητα και τα πολυτελή αυτοκίνητα.

Τα πολυτελή αυτοκίνητα είναι αναμφίβολα πλην ελάχιστων εξαιρέσεων μεγάλη αδυναμία των ποδοσφαιριστών. Πέρα από λατρεία στη «στρογγυλή θεά», αγαπούν την ταχύτητα και συνηθίζουν να αγοράζουν ένα ή και παραπάνω πανάκριβα αυτοκίνητα. Συχνά - πυκνά κάνουν αναρτήσεις μοιράζοντας με τους ακόλουθούς τους στιγμές με την... αδυναμία τους. 

Ας δούμε τα πολυτελή αυτοκίνητα 15 πολύ διάσημων ποδοσφαιριστών με εκατομμύρια followers και υποστηρικτές παγκοσμίως. Ferrari, Lamborghini, Bugatti, Rolls Royce είναι κυρίως αυτά που επιλέγουν να οδηγούν. Το πιο ακριβό αυτοκίνητο έχει ο Λιονέλ Μέσι, με τεράστια διαφορά από τους υπόλοιπους. Ο Αργεντινός σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν διαθέτει μία Ferrari 335 s Spider Scagialietti, της οποία το κόστος αγγίζει τα 36 εκατομμύρια ευρώ. 

Η Ferrari 335 s Spider Scagialietti του Μέσι 

Στη δεύτερη θέση της σχετικής λίστας είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο με την Bugatti La Voiture Noire, η οποία κοστολογείται στα 18, 6 εκατομμύρια ευρώ. 

Την τριάδα συμπληρώνει ο Κιλιάν Εμπαπέ. Ο Γάλλος επιθετικός της Παρί έχει στην κατοχή του μία Ferrari 488 Pista, το κόστος της οποίας είναι 6,4 εκατομμύρια ευρώ.

Η Ferrari 488 Pista του Εμπαπέ 

Η Bugatti La Voiture Noire του Σαλάχ 

Η Lamborghini Veneno του Νειμάρ 

Η Ferrari La Ferrari του Ομπαμεγιάνγκ 

Η Ferrari LaFerrari του Σον 

Η Rolls Royce Wraith του Λουκάκου

Η Bugatti Chiron του Μπενζεμά 

Η Bugatti Chiron του Λεβαντόφσκι 

Η Bugatti Chiron του Μόντριτς 

Η McLaren 650LT του Γκριεζμάν 

Η Bentley Continental GT του Μανέ 

Η Bentley Flying Spur του Αλεξάντερ Άρνολντ 

Η Audit RS6 Avant του Χάαλαντ 

Tags: