Ο Χάαλαντ έβαλε το κερασάκι στην τούρτα και ο Έντερσον κορόιδευε τους οπαδούς της Άρσεναλ (vid)

Έντερσον

i

PrtScr

Ο Χάαλαντ έβαλε το κερασάκι στην τούρτα και ο Έντερσον κορόιδευε τους οπαδούς της Άρσεναλ (vid)

Κώστας Τόπας 11:39 - 27.04.2023 / Ανανεώθηκε: 11:40 - 27.04.2023

Μετά το τέταρτο γκολ της Μάντσεστερ Σίτι, ο Έντερσον γύρισε προς την κερκίδα που ήταν συγκεντρωμένοι οι οπαδοί της Άρσεναλ και τους χλεύασε.

Η Μάντσεστερ Σίτι πήρε το προβάδισμα στην κούρσα του τίτλου της Premier League, νικώντας την Άρσεναλ (4-1) στο «Ετιχαντ». Μετά το τελευταίο γκολ του Έρλινγκ Χάαλαντ, ο Έντερσον στράφηκε στους οπαδούς των «κανονιέρηδες» για να τους χλευάσει.

Ο Βραζιλιάνος κίπερ είχε μια ήσυχη βραδιά, σε αντίθεση με τον Άαρον Ράμσντεϊλ, ο οποίος δέχθηκε το πρώτο γκολ στο έβδομο λεπτό μετά από την προσπάθεια του Κέβιν Ντε Μπρόινε.

Με 28 βαθμούς από πιθανούς 30 τις τελευταίες 10 ημέρες, οι Πολίτες οδεύουν προς τον πέμπτο συνεχόμενο τίτλο σε έξι χρόνια. Χάρη σε αυτή την επιτυχία, η Μάντσεστερ Σίτι βρίσκεται πίσω δύο βαθμούς πίσω από την Άρσεναλ, αλλά η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα έχει δύο ματς λιγότερα. Την Κυριακή (30/04), ο Έντερσον και οι συμπαίκτες του θα ταξιδέψουν στο Λονδίνο για να αντιμετωπίσουν τη Φούλαμ, η οποία είναι 10η στην Premier League. Θα ακολουθήσουν αγώνες με Γουέστ Χαμ και Λιντς πριν από την αναμέτρηση με την Ρεάλ Μαδρίτης στα ημιτελικά του Champions League.