Ο Μπακασέτας είχε γκολ και ασίστ στην πρόκριση της Τράμπζονσπορ στους «32» του Κυπέλλου Τουρκίας (vids)
i

©printscreen

Ο Μπακασέτας είχε γκολ και ασίστ στην πρόκριση της Τράμπζονσπορ στους «32» του Κυπέλλου Τουρκίας (vids)

Άγγελος Φραγκισκάτος 22:34 - 06.12.2023 / Ανανεώθηκε: 22:35 - 06.12.2023

Ο Τάσος Μπακασέτας πέτυχε γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ κόντρα στη Κορούμ με 3-1 και πήρε τη πρόκριση για τους «32» του Κυπέλλου Τουρκίας.

Ένα άνετο βράδυ είχε η Τράμπζονσπορ, η οποία επικράτησε εντός έδρας κόντρα στην Κορούμ δεύτερης κατηγορίας με 3-1 και πήρε το εισιτήριο για τους «32» του Κυπέλλου Τουρκίας. 

Η νίκη-πρόκριση είχε ελληνική υπογραφή, καθώς το σκορ άνοιξε ο Ταξιάρχης Φούντας μόλις στο 3ο λεπτό. με κοντινό σουτ. Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής πανηγύρισε το παρθενικό του γκολ, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως έδωσε και μία ασίστ.  

Οι φιλοξενούμενοι έφεραν το ματς στα ίσια με τον Βερχέιντ στο 16ο λεπτό,, ενώ ο Ντεστάν τρία λεπτά μετά εκμεταλλεύτηκε την μπαλιά του Τάσου Μπακασέτα και έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στους γηπεδούχους.  

Την υπόθεση πρόκριση για την ομάδα της Τραπεζούντας υπέγραψε ο Μπακασέτας, ο οποίος με σουτ μέσα από τη περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 3-1 για τους γηπεδούχους. Την τρέχουσα σεζόν ο Έλληνας διεθνής μετράει τέσσερα γκολ και δυο ασίστ σε 13 εμφανίσεις με την τουρκική ομάδα. 

Δείτε τα σχετικά βίντεο: