Χάαλαντ: «Είμαι εδώ για κάτι που δεν έχει πετύχει η Σίτι, εννοείται πως νιώθω πίεση»

Έρλινγκ Χάαλαντ

i

Έρλινγκ Χάαλαντ/ ©Photo by Quality Sport Images/Getty Images

Χάαλαντ: «Είμαι εδώ για κάτι που δεν έχει πετύχει η Σίτι, εννοείται πως νιώθω πίεση»

Δημήτρης Χούπης 15:19 - 10.06.2023 / Ανανεώθηκε: 15:19 - 10.06.2023

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ σε δηλώσεις που έκανε ενόψει του τελικού του Champions League με την Ίντερ, ανέφερε πως βρίσκεται στην ομάδα για κάτι που δεν έχει πετύχει, ενώ τόνισε πως είναι λογικό να έχει πίεση.

Η Μάντσεστερ Σίτι ετοιμάζεται για τον μεγάλο τελικό του Champions League απέναντι στην Ίντερ, με στόχο την παρθενική κατάκτηση του τροπαίου. Οι «πολίτες» έχουν ήδη πάρει την Premier League και το κύπελλο Αγγλίας και με νίκη σήμερα θα κάνουν το τρεμπλ. 

Κάτι που έχει κάνει μόνο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τις αγγλικές ομάδες. Ο Πεπ Γκουαρδιόλα θα έχει στη διάθεσή του όλα τα αστέρια της ομάδας, όπως ο Κέβιν Ντε Μπρόινε, ο Ιλκάι Γκιντογκάν και φυσικά ο Έρλινγκ Χάαλαντ. Ο Νορβηγός στην πρώτη του χρονιά στην Αγγλία έχει μαγέψει το ποδοσφαιρικό κοινό, έχοντας σπάσει όλα τα ρεκόρ.

Σε όλες τις διοργανώσεις έχει βρει δίχτυα 52 φορές, εκ των οποίων τα 36 είναι στο πρωτάθλημα, τα δώδεκα στο Champions League και τα τέσσερα στα εγχώρια κύπελλα. Σε δηλώσεις που έκανε λοιπόν ενόψει του τελικού, ο Νορβηγός ανέφερε πως βρίσκεται στη Μάντσεστερ Σίτι για κάτι που δεν έχει πετύχει η ομάδα του, ενώ τόνισε πως είναι φυσιολογικό να υπάρχει πίεση. 

Από τον Γεωργάτο και τον Καραγκούνη στον Σαμαρά: Οι Έλληνες που έπαιξαν σε Μάντσεστερ Σίτι και Ίντερ (vids)
CHAMPIONS LEAGUE

14:45 - 10.06.2023

Από τον Γεωργάτο και τον Καραγκούνη στον Σαμαρά: Οι Έλληνες που έπαιξαν σε Μάντσεστερ Σίτι και Ίντερ (vids)

Ο τελικός του Champions League συγκεντρώνει απόψε (10/06, 22:00) όλα τα φώτα πάνω του και το Sportal θυμίζει τους Έλληνες ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν σε Μάντσεστερ Σίτι και Ίντερ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Το λες μόνος σου και είναι αλήθεια: η Σίτι κέρδισε την Premier League χωρίς εμένα, κέρδισε κάθε τρόπαιο χωρίς εμένα. Είμαι εδώ για να προσπαθήσω να κάνω κάτι που δεν έχει ξανακάνει ο σύλλογος και θα κάνω το καλύτερο δυνατό. Φυσικά και νιώθω πίεση. Θα έλεγα ψέματα αν έλεγα ότι δεν νιώθω. Δεν διαβάζω τίποτα γιατί πιστεύω ότι θα τρελαινόμουν αν διάβαζα όλα όσα γράφουν», ανέφερε και συνέχισε:

«Δεν περίμενα να σκοράρω τόσα γκολ, αλλά έχασα πολλές ευκαιρίες, οπότε θα μπορούσα να είχα σκοράρει περισσότερα. Αυτή είναι η αλήθεια».