Ο Χάαλαντ έπεσε πάνω σε μπουκάλια με νερό και ανησύχησε τους οπαδούς της Σίτι ενόψει τελικού (vid)

Ερλινγκ Χάαλαντ

i

PrtScr

Ο Χάαλαντ έπεσε πάνω σε μπουκάλια με νερό και ανησύχησε τους οπαδούς της Σίτι ενόψει τελικού (vid)

Κώστας Τόπας 14:34 - 10.06.2023 / Ανανεώθηκε: 14:41 - 10.06.2023

Οι οπαδοί της Μάντσεστερ Σίτι φοβήθηκαν για το χειρότερο αφού είδαν ένα περιστατικό με πρωταγωνιστή τον Έρλινγκ Χάαλαντ.

Μέχρι στιγμής ήταν μια λαμπρή σεζόν για την Μάντσεστερ Σίτι αφού ήδη κέρδισε την Premier League και το Κύπελλο Αγγλίας. Τώρα, είναι ένα βήμα μακριά από την κατάκτηση του τρεμπλ καθώς αντιμετωπίζουν την Ίντερ στον τελικό του Champions League το βράδυ του Σαββάτου (10/06, 22:00) στην Κωνσταντινούπολη.

Εν όψει της μεγάλης μάχης στο «Ατατούρκ» οι οπαδοί της Σίτι αντέδρασαν σε ένα περιστατικό που έλαβε χώρα στην τελευταία προπόνηση των Πολιτών, με τον Έρλινγκ Χάαλαντ. Συγκεκριμένα στα social media κυκλοφορεί βίντεο με τον Νορβηγό που έπεσε πάνω σε μπουκάλια νερό, με το στιγμιότυπο να γίνεται viral και τους θαυμαστές του 22χρονου αστέρα να αντιδρούν στα social media.

«Φανταστείτε αν αυτό τον τραυμάτιζε κι έχανε τον τελικό», έγραψε χαρακτηριστικά ένας χρήστης στο Twitter, για να συμπληρώσει ένας άλλος: «Η καρδιά μου κόντεψε να σταματήσει όταν είδα τον Χάαλαντ να κατεβαίνει στο έδαφος».

Πάντως, από τότε που αποκτήθηκε από την Μπορούσια Ντόρτμουντ, ο Χάαλαντ βρίσκεται σε κορυφαία φόρμα με τους Πολίτες.  Μέχρι σήμερα, έχει σκοράρει 52 γκολ σε 52 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις για τη Σίτι. Το βράδυ του Σαββάτου (10/06, 22:00) μάλιστα θα έχει την ευκαιρία να βάλει το λιθαράκι του ώστε η Σίτι να φτάσει στην ευρωπαϊκή δόξα για πρώτη φορά στην ιστορία της.