Ο Ντε Μπρόινε δηλώνει ερωτευμένος με τη γυναίκα του και αρνείται τον «έρωτά» του με τον Χάαλαντ

Κέβιν Ντε Μπρόινε

i

Photo by James Gill - Danehouse/Getty Images/Ideal Images

Ο Ντε Μπρόινε δηλώνει ερωτευμένος με τη γυναίκα του και αρνείται τον «έρωτά» του με τον Χάαλαντ

Δημήτρης Χούπης 12:57 - 10.06.2023

Ο Κέβιν Ντε Μπρόινε ρωτήθηκε χιουμοριστικά αν ο έρωτάς του με τον Έρλινγκ Χάαλαντ ήταν με την πρώτη ματιά, απαντώντας ότι είναι ευτυχισμένος με τη γυναίκα του.

Η Μάντσεστερ Σίτι θα αντιμετωπίσει την Ίντερ στον τελικό του Champions League, με στόχο την κατάκτηση του πρώτου τροπαίου της ιστορίας της. Οι «πολίτες» έχουν ήδη πάρει το πρωτάθλημα και το κύπελλο στην Αγγλία και με ενδεχόμενη νίκη στον τελικό θα πετύχει το τρεμπλ. 

Μπορεί η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα λοιπόν να αποτελείται από παίκτες παγκόσμιας κλάσης, αλλά δύο από αυτούς τη φετινή σεζόν έχουν ξεχωρίσει λίγο παραπάνω από τους άλλους. Ο λόγος γίνεται για τον Κέβιν Ντε Μπρόινε και φυσικά τον Έρλινγκ Χάαλαντ. Οι δυο τους από την πρώτη μέρα συνεργάζονται λες και είναι χρόνια συμπαίκτες, όντας αυτή τη στιγμή ίσως το καλύτερο δίδυμο στην Ευρώπη. 

Μαζί και οι δύο έχουν βρει δίχτυα 62 φορές (52 ο Χάαλαντ, 10 ο Ντε Μπρόινε), με τον Βέλγο μάλιστα εκτός από τα δέκα τέρματα να έχει και 27 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις. Κάνοντας την ίδια ώρα την πιο παραγωγική του χρονιά τόσο με τη Μάντσεστερ Σίτι όσο και στην καριέρα του.  

Στη συνέντευξη τύπου του τελικού λοιπόν σε κάποιο σημείο ο 31χρονος διεθνής μέσος ρωτήθηκε αν ο «έρωτάς» του με τον Χάαλαντ ήταν η πρώτη ματιά. Ο Βέλγος όπως είναι λογικό γέλασε, λέγοντας πως είναι ευτυχισμένος με τη γυναίκα του. «Δεν ήταν όχι, Είμαι χαρούμενος με τη γυναίκα μου», ήταν τα λόγια του.