Πανικός από τους οπαδούς της Ίντερ σε Κωνσταντινούπολη και Μιλάνο πριν τον τελικό με τη Μάντσεστερ Σίτι (vids)

Πανικός από τους οπαδούς της Ίντερ σε Κωνσταντινούπολη και Μιλάνο πριν τον τελικό με τη Μάντσεστερ Σίτι (vids)

Sportal newsroom 18:51 - 10.06.2023 / Ανανεώθηκε: 19:04 - 10.06.2023

Οι οπαδοί της Ίντερ έχουν δημιουργήσει εντυπωσιακή ατμόσφαιρα τόσο στην Κωνσταντινούπολη, όσο και στο Μιλάνο.

Χιλιάδες οπαδοί της Ίντερ ταξίδεψαν στην Κωνσταντινούπολη για να στηρίξουν την ομάδα τους στον τελικό με τη Μάντσεστερ Σίτι.

Εξίσου χιλιάδες οπαδοί της ιταλικής ομάδας, όμως, έμειναν εκτός γηπέδου, διότι δεν εξασφάλισαν εισιτήριο για τον τελικό με τους Άγγλους. Έχουν συγκεντρωθεί, λοιπόν, στη fan zone που έχει στηθεί για τους οπαδούς της Ίντερ, ώστε να παρακολουθήσουν τον τελικό από γιγαντοοθόνη κι έχουν δημιουργήσει γηπεδική ατμόσφαιρα.

Το ίδιο σημαίνει και στην πλατεία Duomo.  Έξω από τον καθεδρικό ναό, σύμβολο της πόλης, επίσης χιλιάδες οπαδοί των «νερατζούρι» έχουν συγκεντρωθεί για να δουν τον τελικό και η ατμόσφαιρα είναι εντυπωσιακή. 

Δείτε βίντεο με τους οπαδούς της Ίντερ:

Στον αποψινό τελικό φυσικά η Μάντσεστερ Σίτι φαίνεται είναι το φαβορί, αλλά η ομάδα του Ιντζάγκι είναι σ’ εξαιρετική φόρμα και πανηγυρίζει μια σεζόν κορυφαίου επιπέδου. Σύμφωνα με την «Daily Mail», η Ίντερ δεν έχει «καμία πιθανότητα» να κερδίσει τον τελικό του Champions League κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι και, ενώ αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι ακόμη και η ιταλική «Gazzetta dello Sport» ορίζει τον αγώνα του Σαββάτου στην Κωνσταντινούπολη. «Αποστολή σχεδόν αδύνατη» για τους άνδρες του Ιντζάγκι. 

Υπήρξε ακόμη και συζήτηση εάν αυτή είναι, τουλάχιστον στα χαρτιά, η μεγαλύτερη αναντιστοιχία που έχει παρατηρηθεί ποτέ σε αυτή τη φάση της διοργάνωσης. Στην Ιταλία, όλοι από τον Φάμπιο Καπέλο μέχρι τον Αντόνιο Κασάνο αναγνωρίζουν ότι η Σίτι είναι η καλύτερη ομάδα στον κόσμο αυτή τη στιγμή, το ξεκάθαρο φαβορί για να πάρει το τρόπαιο. Στην Αγγλία, ο Τζέιμι Κάραγχερ είπε ότι η Ίντερ είναι «κατώτερη» από τους αντιπάλους της, ενώ ο Μίκαελ Όουεν πιστεύει ότι κανένας παίκτης της Ίντερ δεν θα χωρούσε στην αρχική ενδεκάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα. 

Είναι δίκαιο να πούμε ότι η Ίντερ δεν είναι υπό πίεση, αλλά κανείς δεν μπορεί να πει πως δεν θα κοιτάξει στα μάτια την Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρδιόλα. Άλλωστε, το συγκρότημα του Σιμόνε Ιντζάγκι όχι μόνο έχει να αντιμετωπίσει τον Κέβιν Ντε Μπρόινε, τον Μπερνάρντο Σίλβα, τον Τζακ Γκρίλις και τον Ιλκάι Γκουντογκάν, αλλά πρέπει να σταματήσει με κάποιο τρόπο τον πιο δυνατό επιθετικό στον κόσμο αυτή τη στιγμή. Τον Έρλινγκ Χάαλαντ, για τον οποίο ο τεχνικός των «νερατζούρι» είπε πως έχει ειδικό σχέδιο για να τον κρατήσει μακριά από την εστία της Ίντερ.

 Στις τάξεις των οπαδών της Ίντερ πάντως υπάρχει αισιοδοξία για τον αποψινό τελικό στην Κωνσταντινούπολη. Αυτό άλλωστε φάνηκε κι από το «ντου» που έκαναν στο ξενοδοχείο όπου μένουν οι παίκτες της ομάδας για να τους «ντοπάρουν» πριν την τελευταία προπόνηση για την μεγάλη μάχη.