Οριστικά σε άδειες εξέδρες ο τελικός Κυπέλλου - Από 30 προσκλήσεις η κάθε ομάδα
i

©intime

Οριστικά σε άδειες εξέδρες ο τελικός Κυπέλλου - Από 30 προσκλήσεις η κάθε ομάδα

Αλέξης Σαββόπουλος 12:55 - 14.05.2024 / Ανανεώθηκε: 10:19 - 29.05.2024

Από 30 προσκλήσεις θα πάρουν οι δυο φιναλίστ. Όχι στην πρόταση του Άρη για κάμερες και κόσμο λόγω χρόνου. Το ξέσπασμα και οι ατάκες Καρυπίδη.

Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη στην ΕΠΟ για τον τελικό του κυπέλλου με το αναμενόμενο αποτέλεσμα, δηλαδή χωρίς παρουσία κόσμου και μόνο με 30 προσκλήσεις για τους δυο φιναλιστ αλλά και την ΕΠΟ. Η σύσκεψη κράτησε ελάχιστα λεπτά και σε αυτή φάνηκε ξεκάθαρα η αρνητική διάθεση από πλευράς του Παναθηναϊκού στην παρουσία κόσμου, κάτι που προκάλεσε την έκρηξη του Θόδωρου Καρυπίδη.

«Τι ήρθαμε να κάνουμε τότε εδώ. Κοροιδευόμαστε μεταξύ μας; Δηλαδή πως θα πάνε 10.000 φίλοι του Ολυμπιακού στη Φιλαδέλφεια που είναι δύσκολα προσβάσιμη; Με υποβρύχιο; Αν θέλετε να τον πάτε στο ΟΑΚΑ, να το πείτε τώρα εδώ..» ήταν μερικές από τις εκφράσεις δυσαρέσκειας που εξέφρασε ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Αρης.

Ο Θόδωρος Καρυπίδης ήταν αυτός που πρότεινε να μπουν κάμερες για να διεξαχθεί ο τελικός κανονικά με παρουσία φιλάθλων και οι δυο ομάδες αλλά και ο Δήμος Βόλου, να μοιραστούν τα έξοδα, πρόταση που απορρίφθηκε με το πρόσχημα ότι δεν υπάρχει χρονικό περιθώριο μέχρι τις 25 Μαΐου για να γίνουν όλα αυτά.

Ο Παναθηναϊκός ήταν αρνητικός από την αρχή και επέμενε να τηρηθεί το πρωτόκολλο που ισχύει για το Πανθεσσαλικό στους αγώνες του Βόλου, δηλαδή να μοιραστούν από 30 προσκλήσεις.

Μπαλτάκος: «Την επόμενη εβδομάδα η απόφαση για τον Πογέτ, να ρωτήσετε τον κ. Μπέο για την καταλληλόλητα του Πανθεσσαλικού»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

18:56 - 28.03.2024

Μπαλτάκος: «Την επόμενη εβδομάδα η απόφαση για τον Πογέτ, να ρωτήσετε τον κ. Μπέο για την καταλληλόλητα του Πανθεσσαλικού»

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Παναγιώτης Μπαλτάκος, μίλησε στο Metropolis 95,5 για τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδος, αλλά και την υπόθεση προπονητή στην Εθνική μετά τον αποκλεισμό από το Euro 2024.

Στο τραπέζι έπεσε και η πρόταση να κατατεθεί μία αίτηση για ειδική άδεια από το υπουργείο, ώστε να γίνουν 300 οι προσκλήσεις, όμως η πλευρά του Παναθηναϊκού παρέμεινε αρνητική αφού το γήπεδο δεν πληροί τις προϋποθέσεις. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Άρης αποχώρησε έξαλλος από την αίθουσα που διεξήχθη η συνεδρίαση και αρνήθηκε να μιλήσει στις κάμερες λέγοντας μόνο ότι: «κάποιοι δεν θέλουν να γίνει ο τελικός του Κυπέλλου με κόσμο». Εντύπωση επίσης προκάλεσε το γεγονός ότι δεν υπήρξε καμία τοποθέτηση από τους εκπρόσωπους της Αστυνομίας που είχαν προσκληθεί στη σύσκεψη, με συνέπεια ένας εξ αυτών εξερχόμενος να πει το... αμίμητο: "Καλά για καφέ μας φώναξαν εδώ";