Επαφές της ΕΠΟ με τον Πηλαδάκη για τη λύση του «AEL FC Arena» για τον τελικό

AEL FC Arena

i

© Intime

Επαφές της ΕΠΟ με τον Πηλαδάκη για τη λύση του «AEL FC Arena» για τον τελικό

Θάνος Λυμπερόπουλος • 11:52 - 28.04.2023 / Ανανεώθηκε: 11:26 - 23.06.2023

Η ΕΠΟ έχει στείλει επιστολή στον Κωνσταντίνο Πηλαδάκη και εξετάζει πλέον πολύ σοβαρά τη διεξαγωγή του τελικού στην «AEL FC Arena».

Ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος προγραμματίστηκε για τις 24 Μαΐου, ωστόσο το γήπεδο που θα διεξαχθεί αναζητείται ακόμα. Από χθες βράδυ η λύση του Πανθεσσαλικού φαίνεται πως έχει μπει στην άκρη οριστικά, με την ΕΠΟ να βρίσκεται πλέον σε ανοιχτή κόντρα με τον Αχιλλέα Μπέο. Και την Ομοσπονδία να βάζει... μπροστά τις εναλλακτικές λύσεις που υπάρχουν.

Όπως σας ενημερώσαμε από χθες, πλέον στο τραπέζι έχει πέσει και η επιλογή του γηπέδου «AEL FC Arena». Η ημερομηνία, πάντως, δεν αλλάζει και το ματς θα διεξαχθεί στις 24 Μαϊου. Στην ομοσπονδία, λοιπόν, σκέφτονται το γήπεδο στη Λάρισα και μάλιστα να υπάρξουν οπαδοί και των δύο ομάδων.

Το συγκεκριμένο γήπεδο έχει χωρητικότητα 16.000 θεατών και το χρησιμοποιεί ο Ηρακλής Λάρισας στο πρωτάθλημα της Super League 2, ενώ εκεί αποφασίστηκε να δώσει και η ΑΕΛ τα παιχνίδια που απομένουν στη δεύτερη κατηγορία.

Επίθεση στην ΕΠΟ: «Ο τελικός δεν θα γίνει στο Πανθεσσαλικό, η απόφασή σας αρχειοθετείται εκεί που δεν πιάνει μελάνι...»

Επίθεση στην ΕΠΟ: «Ο τελικός δεν θα γίνει στο Πανθεσσαλικό, η απόφασή σας αρχειοθετείται εκεί που δεν πιάνει μελάνι...»

Η εταιρία διαχείρισης του Πανθεσσαλικού Σταδίου με ανακοίνωσή του εξαπέλυσε επίθεση στην ΕΠΟ κι αναφέρει ότι δεν θα γίνει εκεί ο τελικός ΑΕΚ – ΠΑΟΚ.

Το θετικό είναι ότι και ο αγωνιστικός χώρος είναι σε πολύ καλή κατάσταση κι απομένει να διαπιστωθεί η υλικοτεχνική υποδομή και το είναι δυνατή η χρήση VAR. Η ΕΠΟ, όμως, δεν έχει αποκλείσει το Αγρίνιο και τους «Ζωσιμάδες», ενώ ακούστηκε και το Παγκρήτιο, αλλά δεν είναι βέβαιο ότι εκεί θα συναινέσει ο ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν, η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία βρίσκεται ήδη σε προχωρημένες επαφές με τον Κωνσταντίνο Πηλαδάκη, πρώην πρόεδρο της ΑΕΛ, στον οποίο και ανήκει το γήπεδο. Ο Έλληνας επιχειρηματίας έχει λάβει ήδη επιστολή από την ΕΠΟ ώστε να είναι κατοχυρωμένη η επισημότητα του αιτήματος, με τον ίδιο να περιμένει να δει αν θα υπάρξει κάτι ποιο επίσημο. Αυτή τη στιγμή μπορούμε να πούμε πως φαβορί στη σκέψη των ανθρώπων της ομοσπονδίας είναι το AEL FC Arena, πλην όμως δεν υπάρχει ακόμα οριστική απόφαση, ενώ εξετάζονται και άλλες επιλογές.