Ο Δήμαρχος της Λάρισας λέει «όχι» στον τελικό: «Δε θα αφήσουμε οπαδούς να κάνουν όσα το 2017 στον Βόλο»

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ

i

©Intime

Ο Δήμαρχος της Λάρισας λέει «όχι» στον τελικό: «Δε θα αφήσουμε οπαδούς να κάνουν όσα το 2017 στον Βόλο»

Sportal newsroom 13:33 - 28.04.2023 / Ανανεώθηκε: 13:41 - 28.04.2023

Ο Δήμαρχος της Λάρισας, Αποστόλης Καλογιάννης μίλησε για την πρόθεση της ΕΠΟ να διοργανώσει τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδος Novibet στην «AEL FC Arena» κι εξέφρασε την αντίθεσή του.

Το Πανθεσσαλικό για την διεξαγωγή του φετινού τελικού Κυπέλλου Novibet, μεταξύ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ δεν υφίσταται μετά και την ανακοίνωση της εταιρίας που διαχειρίζεται το γήπεδο και πλέον στο τραπέζι έχει πέσει και η επιλογή του γηπέδου «AEL FC Arena». Η ημερομηνία, πάντως, δεν αλλάζει και το ματς θα διεξαχθεί στις 24 Μαϊου.

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία βρίσκεται ήδη σε προχωρημένες επαφές με τον Κωνσταντίνο Πηλαδάκη, πρώην πρόεδρο της ΑΕΛ, στον οποίο και ανήκει το γήπεδο προκειμένου να προχωρήσουν τις διαδικασίες μιας και η ημερομηνία του τελικού πλησιάζει.

Πάντως, ο Δήμαρχος της Λάρισας, Αποστόλης Καλογιάννης μίλησε για το ενδεχόμενο διεξαγωγής του αγώνα στην «AEL FC Arena» κι εξέφρασε την αντίθεσή του, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως «θα βρουν όλη την πόλη απέναντι».

«Χωρίς να ρωτήσουν την πόλη και τη δημοτική αρχή, αποφασίζουν μέσω ενός ιδιώτη, ο οποίος πήρε δημοτική έκταση για να κατασκευάσει το γήπεδο. Θα υπάρξει επίσημη ανακοίνωση από τη δημοτική αρχή. Δεν θα αφήσουμε να αποφασίσουν ερήμην της πόλης, φέρνοντας στη Λάρισα οπαδούς του ΠΑΟΚ (Σ.Σ. από τους οποίους η Λάρισα έχει τις χειρότερες των εντυπώσεων με τη δολοφονία Μπλιώνα) και της ΑΕΚ για να κάνουν αυτά που έκαναν το 2017 στο γειτονικό Βόλο», ανέφερε ο Δήμαρχος.