Τελικός Κυπέλλου: Στο τραπέζι και η Πολωνία

Κύπελλο Ελλάδας

i

© Intime

Τελικός Κυπέλλου: Στο τραπέζι και η Πολωνία

Η ώρα της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ πλησιάζει και ακόμα μια χώρα προστέθηκε στη λίστα.

Τον γύρο της Ευρώπης έχει κάνει τους τελευταίους μήνες ο φετινός τελικός Κυπέλλου Ελλάδος, για τον οποίο οριστικές αποφάσεις αναμένεται να ληφθούν στη σημερινή (9/5) συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ.

Αυτή αναμένεται να ξεκινήσει στις 16:00 και εφόσον όλα πάνε καλά θα υπάρξει ανακοίνωση για το που και πότε θα διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος.

Οι χώρες που θα πέσουν στο τραπέζι από τους επιτελείς της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας έχουν βάση κυρίως τα Βαλκάνια, με Αλβανία, Ρουμανία, Βουλγαρία και Σερβία να αποτελούν επιλογές.

Μάλιστα, η Αλβανία δείχνει θετική στο να φιλοξενήσει τον τελικό του Κυπέλλου της χώρας μας, αλλά είτε σε άλλη ημερομηνία (πρότεινε το 19 Μαΐου), είτε σε άλλο στάδιο από το υπερσύγχρονο Air Albania, λόγω συναυλίας που θα πραγματοποιηθεί σε αυτό.

Στο κάδρο έχει μπει μάλιστα και η λύση της Πολωνίας με τους επιτελείς της ΕΠΟ να θέλουν να είναι προετοιμασμένοι για όλα. Έτσι κατά τη διάρκεια της Εκτελεστικής Επιτροπής θα συζητηθεί και το ενδεχόμενο να διεξαχθεί ο τελικός στην εν λόγω χώρα αν και αυτό το σενάριο δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες τη δεδομένη στιγμή.