Η αλβανική Ομοσπονδία διαψεύδει στο Sportal για τον τελικό Κυπέλλου στα Τίρανα

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ

i

©Tourette Photography

Η αλβανική Ομοσπονδία διαψεύδει στο Sportal για τον τελικό Κυπέλλου στα Τίρανα

Κώστας Τόπας 16:24 - 08.05.2023 / Ανανεώθηκε: 17:34 - 08.05.2023

Το Sportal επικοινώνησε με την Αλβανική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου, η οποία διέψευσε τα σενάρια που θέλουν τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδος να διεξάγεται στα Τίρανα.

Ο τελικός Κυπέλλου Ελλάδος αναμένεται να διεξαχθεί στις 24 Μαΐου, ωστόσο έδρα ακόμα αναζητείται! Η ΕΠΟ εισέπραξε αρνητική απάντηση από την Αστυνομία της Κύπρου για την διεξαγωγή της αναμέτρησης, επί κυπριακού εδάφους κι έτσι στρέφεται σε άλλες λύσεις.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφεραν δημοσιεύματα του εξωτερικού, η ελληνική ποδοσφαιρική Ομοσπονδία φέρεται να εξέτασε το Βελιγράδι της Σερβίας για την διεξαγωγή του τελικού Κυπέλλου Novibet, ενώ τα ρουμανικά Μέσα ανέφεραν πως και το Βουκουρέστι της Ρουμανίας βρίσκεται στο προσκήνιο.

Εκτός από αυτές τις δύο πόλεις, η ΕΠΟ φαίνεται πως «τσέκαρε» και την περίπτωση της Αλβανίας και συγκεκριμένα ο φετινός τελικός να πραγματοποιηθεί στο «Αρένα Κομπετάρε», το οποίο έχει χωρητικότητα 22.000 θεατές και φιλοξένησε πέρυσι τον τελικό του Conference League, μεταξύ Ρόμα και Φέγενορντ.

Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Το Sportal επικοινώνησε με την Αλβανική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου, η οποία διέψευσε τα σενάρια που θέλουν τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδος να διεξάγεται στα Τίρανα.

«Η ΕΠΟ ψάχνεται σε Βουκουρέστι ή Βελιγράδι για τον τελικό Κυπέλλου»

«Η ΕΠΟ ψάχνεται σε Βουκουρέστι ή Βελιγράδι για τον τελικό Κυπέλλου»

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του εξωτερικού, η ΕΠΟ φέρεται να προσανατολίζεται προς τη Σερβία για την διεξαγωγή του τελικού Κυπέλλου Novibet, ενώ τα ρουμανικά Μέσα αναφέρουν πως και το Βουκουρέστι βρίσκεται στο προσκήνιο.

«Η Αλβανική Ομοσπονδία δεν έχει πληροφορίες σχετικά με αυτήν την ιστορία και δεν έχει έρθει σε επαφή με κανέναν από την Ελλάδα για το συγκεκριμένο θέμα», ανέφεραν χαρακτηριστικά άνθρωποι της Αλβανικής Ομοσπονδίας στο Sportal.

Προς έκπληξή τους μάλιστα, αναρωτήθηκαν πώς γίνεται ο τελικός Κυπέλλου Ελλάδος Novibet να διεξαχθεί στο εξωτερικό και όχι στη χώρα μας. Το βέβαιο είναι πως η Αλβανική Ομοσπονδία δεν έχει δεχθεί καμία κρούση, τουλάχιστον ακόμα, από την ΕΠΟ.

Όπως φαίνεται το σίριαλ για το που θα γίνει ο τελικός Κυπέλλου Ελλάδος Novibet συνεχίζεται. Την Δευτέρα (08/55) η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ θα συνεδρίαζε με μοναδικό θέμα τη διεξαγωγή του αγώνα, τον ορισμό, αλλά και τις λεπτομέρειες θα χρειαστεί να διευθετηθούν. Ωστόσο, από τη στιγμή που ορίστηκε για σήμερα το βράδυ (08/05, 21:00) η 9ης αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League, οι ιθύνοντες της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας αποφάσισαν να μεταθέσουν το συμβουλίου για την Τρίτη (09/05).