Ανοικτό το ενδεχόμενο ο τελικός Κυπέλλου να διεξαχθεί στην Αλβανία!

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

i

@Intime

Ανοικτό το ενδεχόμενο ο τελικός Κυπέλλου να διεξαχθεί στην Αλβανία!

Sportal newsroom 15:38 - 08.05.2023 / Ανανεώθηκε: 15:51 - 08.05.2023

Ανοικτό είναι το ενδεχόμενο ο φετινός τελικός Κυπέλλου Ελλάδος Novibet, να διεξαχθεί στην Αλβανία.

Λίγες ημέρες πριν τη σέντρα και η έδρα του τελικού Κυπέλλου Ελλάδος Novibet αναζητείται! Αφού η ΕΠΟ εισέπραξε αρνητική απάντηση από την Αστυνομία της Κύπρου για την διεξαγωγή της αναμέτρησης, επί κυπριακού εδάφους, η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία εξετάζει άλλες περιπτώσεις.

«Η ΕΠΟ ψάχνεται σε Βουκουρέστι ή Βελιγράδι για τον τελικό Κυπέλλου»

«Η ΕΠΟ ψάχνεται σε Βουκουρέστι ή Βελιγράδι για τον τελικό Κυπέλλου»

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του εξωτερικού, η ΕΠΟ φέρεται να προσανατολίζεται προς τη Σερβία για την διεξαγωγή του τελικού Κυπέλλου Novibet, ενώ τα ρουμανικά Μέσα αναφέρουν πως και το Βουκουρέστι βρίσκεται στο προσκήνιο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ρουμάνικης ιστοσελίδας «digisport.ro», η ΕΠΟ φέρεται να στρέφει την προσοχή της στα Βαλκάνια και συγκεκριμένα εξετάζει να διεξαχθεί ο φετινός τελικός είτε στο Βουκουρέστι είτε στο Βελιγράδι.

Ωστόσο, εκτός από τις δύο προαναφερθείσες, οι άνθρωποι της ελληνικής Ομοσπονδίας σκέφτονται την διεξαγωγή της μεγάλης αυτής αναμέτρησης, μεταξύ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ στην Αλβανία! Μάλιστα, η Ομοσπονδία της γειτονικής χώρας φαίνεται πως είναι θετική σε αυτό το ενδεχόμενο και φρόντισε να το ξεκαθαρίσει και στην ΕΠΟ, η οποία πλέον καλείται να πάρει μία σημαντική απόφαση για την έδρα του τελικού.

Σε περίπτωση που όλα κυλήσουν ομαλά, τότε ο φετινός τελικός αναμένεται να διεξαχθεί στο νέο γήπεδο των Τιράνων στις 24 Μαΐου.

Υπενθυμίζεται ότι εκτός από την Αλβανία, εξετάζονται και δύο ακόμη περιπτώσεις για την έδρα του τελικού. Ο λόγος για το Βουκουρέστι και το Βελιγράδι