«Κόκκινο» από την Αστυνομία της Κύπρου για τον τελικό Κυπέλλου: «Για εμάς έληξε το θέμα»

ΓΣΠ

i

ΓΣΠ/©Intime

«Κόκκινο» από την Αστυνομία της Κύπρου για τον τελικό Κυπέλλου: «Για εμάς έληξε το θέμα»

Sportal newsroom 13:19 - 08.05.2023 / Ανανεώθηκε: 13:19 - 08.05.2023

Ο εκπρόσωπος τύπου της Αστυνομίας, Χρίστος Ανδρέου μίλησε για το θέμα του τελικού του κυπέλλου Ελλάδος, τονίζοντας πως δεν υπάρχει περίπτωση η αναμέτρηση να διεξαχθεί επί κυπριακού εδάφους.

«Κόκκινο» φως άναψε ο εκπρόσωπος τύπου της Αστυνομίας, Χρίστος Ανδρέου σε δηλώσεις του στο kerkida.net, μιας και όπως τόνισε οι Αρχές της Κύπρου είναι κάθετες στην διεξαγωγή του τελικού Κυπέλλου Ελλάδος Novibet επί κυπριακού εδάφους.

«Επίσημα δεν έχουμε οποιοδήποτε τέτοιο αίτημα. Έχουμε ενημερωθεί από τα ΜΜΕ. Όμως πρέπει να πω ότι εμμένουμε στην αρχική μας απόφαση, στην οποία είχε ληφθεί και το ενδεχόμενο να γίνει ο αγώνας χωρίς κόσμο. Η Αστυνομία είναι αρνητική. Το θέμα για μας έχει λήξει», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η ΕΠΟ ξεκίνησε επαφές και με γειτονικές χώρες των Βαλκανίων για τον τελικό Κυπέλλου

Η ΕΠΟ ξεκίνησε επαφές και με γειτονικές χώρες των Βαλκανίων για τον τελικό Κυπέλλου

Η ΕΠΟ έχει ξεκινήσει επαφές και με τις γειτονικές χώρες των Βαλκανίων σε ότι αφορά την έδρα του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας, καθώς η ομοσπονδία της Κύπρου δεν έχει δώσει οριστική απάντηση ακόμη.

Ολα αυτά λίγες ώρες αφότου ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος έκανε κρούση στην κυπριακή ομοσπονδία, ώστε να γίνει εκεί ο τελικός. Μάλιστα, προκειμένου να ξεπεραστεί η άρνηση της αστυνομίας, που ήταν και ο λόγος που αποφασίστηκε να μη διεξαχθεί αρχικά το ματς στο ΓΣΠ, προτάθηκε να μην υπάρξουν θεατές και μόνο ελάχιστες προσκλήσεις. Ωστόσο, μετά τις νέες δηλώσεις του εκπρόσωπου τύπου της Αστυνομίας οι πιθανότητες για την διεξαγωγή του τελικού επί κυπριακού εδάφους δεν είναι αρκετές.

Υπενθυμίζεται ότι η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ αναβλήθηκε με θέμα τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet και πλέον αναμένεται να πραγματοποιηθεί την Τρίτη (08/05).