Η ΕΠΟ ξεκίνησε επαφές και με γειτονικές χώρες των Βαλκανίων για τον τελικό Κυπέλλου

Βιεϊρίνια και Μάνταλος.

i

©intime

Η ΕΠΟ ξεκίνησε επαφές και με γειτονικές χώρες των Βαλκανίων για τον τελικό Κυπέλλου

Sportal newsroom 22:39 - 07.05.2023 / Ανανεώθηκε: 23:23 - 07.05.2023

Η ΕΠΟ έχει ξεκινήσει επαφές και με τις γειτονικές χώρες των Βαλκανίων σε ότι αφορά την έδρα του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας, καθώς η ομοσπονδία της Κύπρου δεν έχει δώσει οριστική απάντηση ακόμη.

Το σίριαλ με την έδρα του φετινού τελικού Κυπέλλου Ελλάδας συνεχίζεται και δεν έχει τελειωμό. Να θυμίσουμε, ο Τάκης Μπαλτάκος έκανε ξανά στροφή στην Κύπρο για τη διεξαγωγή του περιβόητου ματς ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, σύμφωνα με πληροφορίες, έκανε κρούση στην κυπριακή ομοσπονδία, ώστε να γίνει εκεί ο τελικός, αλλά για να ξεπεραστεί η άρνηση της αστυνομίας, που ήταν και ο λόγος που αποφασίστηκε να μη διεξαχθεί τελικά το ματς στο ΓΣΠ, να μην υπάρξουν θεατές. Η... γιορτή δηλαδή να γίνει στο νησί κεκλεισμένων των θυρών, ενδεχομένως με ελάχιστες προσκλήσεις.

Μπαλτάκος: «Τελικός Κυπέλλου μόνο κεκλεισμένων των θυρών, την επόμενη εβδομάδα η οριστική απόφαση»

Μπαλτάκος: «Τελικός Κυπέλλου μόνο κεκλεισμένων των θυρών, την επόμενη εβδομάδα η οριστική απόφαση»

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ Τάκης Μπαλτάκος μίλησε για τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδος Novibet, τονίζοντας πως την επόμενη εβδομάδα αναμένεται η οριστική απόφαση για την έδρα του αγώνα.

Στην ΕΠΟ, παράλληλα, δεν κρύβουν την ανησυχία τους ότι ενδέχεται ο πρόεδρος της Super League, Βαγγέλης Μαρινάκης ή κάποιος άλλος να προσφύγει στο διαιτητικό δικαστήριο κι αυτό διότι στην προκήρυξη του Κυπέλλου αναφέρεται ότι σε ενδεχόμενη παρουσία ομάδας της Θεσσαλονίκης και της Αττικής, ο τελικός θα πρέπει να γίνει στο «Πανθεσσαλικό» ή στο εξωτερικό.

Μέχρι στιγμής όμως, η ομοσπονδία της Κύπρου δεν μας έχει δώσει να καταλάβουμε αν θέλει τον τελικό η όχι. Για αυτό το λόγο, η ΕΠΟ ξεκίνησε τις επαφές με γειτονικές χώρες μεταξύ αυτών και των Βαλκανίων. Τη δεδομένη χρονική στιγμή φαβορί φαίνεται να είναι το εξωτερικό και κεκλεισμένων, όμως όλα θα κριθούν αύριο το απόγευμα.