«Οχι» κι από τον Δήμο Ηρακλείου στην ΕΠΟ για τελικό στο Παγκρήτιο

Παγκρήτιο

i

©Intime

«Οχι» κι από τον Δήμο Ηρακλείου στην ΕΠΟ για τελικό στο Παγκρήτιο

Sportal newsroom 11:20 - 05.05.2023

Αρνητική ήταν η απάντηση που έλαβε η ελληνική Ομοσπονδία ποδοσφαίρου για την διεξαγωγή του τελικού Κυπέλλου Novibet στο Παγκρήτιο.

Το σήριαλ με την έδρα της διεξαγωγής του Κυπέλλου Ελλάδος Novibet συνεχίζεται. Αυτή τη φορά, η Ομοσπονδία κατέθεσε αίτημα ώστε να φιλοξενηθεί ο τελικός μεταξύ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ στο Ηράκλειο και συγκεκριμένα στο Παγκρήτιο, ωστόσο η απάντηση που εισέπραξε ήταν αρνητική.

Ο Δήμος Ηρακλείου ξεκαθάρισε ότι η διεξαγωγή του τελικού στο Παγκρήτιο είναι αδύνατον, καθώς απαιτούνται να γίνουν κάποια έργα ώστε να είναι σε θέση να φιλοξενήσει την αναμέτρηση, τονίζοντας ότι το διάστημα που μεσολαβεί είναι μικρό για να ολοκληρωθούν.

Ετσι, όπως όλα δείχνουν το παιχνίδι οδεύει ξανά προς το Πανθεσσαλικό. Νωρίτερα ο δήμαρχος του Βόλου, Αχιλλέας Μπέος είχε δηλώσει ότι, αν του ζητήσουν το στάδιο θα το δώσει, αφού βλέπει πως δεν βγαίνει καμία άκρη.

«Ο τελικός είναι περιφερόμενος θίασος, έπρεπε να ήταν γιορτή και να χαίρεται ο κόσμος να τον παρακολουθήσει. Για να τον θέλω, θα πρέπει να με πάρουν τηλέφωνο και να μου το ζητήσουν. Αν πραγματικά κατάλαβαν τι έκαναν, γιατί να μην δώσω το γήπεδο. Αν έρθει το αίτημα , θα δώσω το γήπεδο γιατί τους βλέπω και ταλαιπωρούνται», ανέφερε μεταξύ άλλων.