Πρόταση στην ΕΠΟ να γίνει ο τελικός Κυπέλλου Ελλάδας στη Μυτιλήνη

Κύπελλο Ελλάδας

i

© Intime

Πρόταση στην ΕΠΟ να γίνει ο τελικός Κυπέλλου Ελλάδας στη Μυτιλήνη

Ελένη Ανδρικοπούλου 15:48 - 04.05.2023 / Ανανεώθηκε: 15:48 - 04.05.2023

Ο Δήμαρχος Μυτιλήνης, Στρατής Κύτελης απέστειλε πρόταση στην ΕΠΟ για τη διεξαγωγή του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης.

Μετά την άρνηση του δήμου Λάρισας να διεξαχθεί ο τελικός Κυπέλλου Ελλάδας στην «AEL FC Arena» η ΕΠΟ αναζητά στέγη εκ νέου. Ο δήμαρχος Μυτιλήνης, Στρατής Κύτελης πήρε την πρωτοβουλία και απέστειλε πρόταση στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (ΕΠΟ) και στον πρόεδρο της, Παναγιώτη Μπαλτάκο, προκειμένου να φιλοξενηθεί στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης, ο τελικός Κυπέλλου Ελλάδος 2022-2023, ανάμεσα στις ομάδες ΑΕΚ-ΠΑΟΚ.

Το Δημοτικό Στάδιο χρησιμοποιείται ως έδρα του Αιολικού, που κατέκτησε φέτος τον τίτλο στον 4ο όμιλο της Γ' Εθνικής και θα πάρει μέρος στα μπαράζ ανόδου για τη Super League 2.

Μπέος: «Περιφερόμενος θίασος ο τελικός, αν υποβάλλει αίτημα η ΕΠΟ θα δώσω το Πανθεσσαλικό»

Μπέος: «Περιφερόμενος θίασος ο τελικός, αν υποβάλλει αίτημα η ΕΠΟ θα δώσω το Πανθεσσαλικό»

Ο Αχιλλέας Μπέος μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό και δήλωσε πως αν η ΕΠΟ υποβάλλει αίτημα για το Πανθεσσαλικό Στάδιο, για τη διεξαγωγή του τελικού Κυπέλλου Novibet, τότε εκείνος θα το παραχωρήσει με τους όρους που είχαν συμφωνηθεί εξ αρχής.

Η ενημέρωση του δήμου Μυτιλήνης για την πρόταση στην ΕΠΟ:

«O Δήμαρχος Μυτιλήνης, Στρατής Κύτελης, πήρε την πρωτοβουλία και απέστειλε πρόταση στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (ΕΠΟ) και στον Πρόεδρο της, Παναγιώτη Μπαλτάκο, προκειμένου να φιλοξενηθεί στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης, ο Τελικός Κυπέλλου Ελλάδος αγωνιστικής περιόδου 2022-2023, ανάμεσα στις ομάδες ΑΕΚ-ΠΑΟΚ. Ο Τελικός Κυπέλλου θα αποτελέσει ένα μεγάλο αθλητικό γεγονός για το νησί μας. 

Ήδη έχουν γίνει οι πρώτες ενέργειες για τις απαιτούμενες εγκρίσεις».

Tags: